Alpinsjef

Er du opptatt av detaljene ved utstyret, vet hvilke ski som er best til den neste toppturen, glad i å prate med leverandører og kunder, har masse energi, vil skape, er strukturert, jobber målrettet og er du ikke redd for å ta ansvar så oppfordrer vi deg til å søke.

 

Fjellavdelingen til Oslo Sportslager

Avdelingen er en av Norges største og beste på fjellutstyr, alpint, fjellski, klatreutstyr og annet turutstyr, både når det gjelder utvalg, service og kunnskap. Våre kunder har høye forventninger til oss, og vi ønsker oss dyktige medarbeidere som har bred egenerfaring i bruk av det utstyres som selges i avdelingen. Vi ønsker primært personer som har solid fjellerfaring, det er en fordel om du er klatrer.

Avdelingen har et bredt spekter av kategorier. Alpinski i seg selv er en stor kategori:  Randonnee, freeride, jibb, telemark og carving/bakkeski. Innenfor turutstyr har våre kunder veldig stort spenn på hva de skal bruke utstyret til. Vi har kunder som skal lufte hunden i marka og andre som skal på førstebestigninger i Himalaya, uansett, så er vi klare for å hjelpe de med de rette valgene. Du som søker bør ha lidenskap og stor interesse for friluftsliv. Du vil jobbe i et ungt og trivelig miljø med høy kompetanse.

 

Spørsmål om stillingene kan sendes til ​Helle Gislerud: helle(at)oslosportslager.no 

Søknad med CV sendes til Helle Gislerud: helle(at)oslosportslager.no

 

Oslo Sportslager setter kvalitet og service i høysetet, og du som medarbeider bør være serviceinnstilt, ha stå-på-evne og være utadvendt. Du kommer til å jobbe i et godt team med unge, omgjengelige mennesker. Vi setter pris på kreative og løsningsorienterte personer.