1. plass i MontebelloTrippelen

Publisert 29.09.2014 09:00:00 av Lars Petter Stormo
Kategorier: Løpesko
I helgen gikk siste del av MontebelloTrippelen av stabelen i strålende høstvær i Sande. Etter skirennet i februar og sykkelrittet i mai ledet jeg trippelen sammenlagt før siste øvelse, så i tillegg til å få til et bra løp var målet å sikre seieren sammenlagt.


Dessverre ble nr. 2 i trippelen før løpet og fjorårsvinner, Anders Stenbrenden, skadet siste uken før løpet og kunne ikke starte. Jeg hadde gledet meg til en tøff fight om seieren så dette var kjedelig + en sammenlagtseier hadde smakt mye bedre med han på start!
 
Løypa i Montebelloløpet er 16 km og går i et veldig fint terreng på fine stier og grusveier. Det er veldig moro med terrengløp (særlig nå på høsten som det er så fint i skogen), og Montebelloløpet har en veldig fin løype og et proft arrangement! 


Fra start (foto: arrangøren) 

Ut fra start prøvde jeg å løpe kontrollert, men som vanlig i slike løp blir tempoet dratt veldig opp i starten. Etter hvert stabiliserte tempoet seg og det etablerte seg en tetgruppe på 4 mann hvor også team-kompis og svoger Jarle lå. Løpebeina var bedre enn de har vært i hele høst (etter bruddet i foten i juni), så selv om jeg måtte slippe tetgruppa et par ganger klarte jeg å hente det inn igjen. I utforpartiene på slutten sprakk det opp og det ble hardt å holde tempoet oppe inn mot mål på slutten. Jeg kom inn på 4. plass i løpet og var greit fornøyd med det (selv en plass på pallen hadde smakt bedre). Jarle løp veldig bra og kom inn på 2. plass. Fra teamet løp også Jo Nordskar og han sikret med løpet en andreplass i Trippelen og dermed dobbeltseier til Team Oslo Sportslager.


Idylliske omgivelser langs Kalmovannet. Foto: arrangøren


Foto: arrangøren

I dameklassen løp både Trude og Silje fra team’et og begge leverte bra løp. Trude kom med dette på 3. plass totalt i MontebelloTrippelen mens Silje kom på 4. plass:-) (les Trudes rapport fra løpet her)

Både Trude og jeg løp med Inov8 X-Talon 212 sko og disse fungerte nok en gang utmerket!

 
Pallen i MontebelloTrippelen. Foto: arrangøren

Resultater fra løpet ligger her og totalt i Trippelen her.

Lars Petter


Tags: terrengløp, montebelloløpet, montebellotrippelen, inov8

Kommentarer

  •  


  •