3. plass i Vester-Gyllen 2012

Publisert 23.01.2012 10:46:09 av Lars Petter Stormo
Kategorier: Langrenn
Søndag gikk jeg det 40 km lange turrennet Vester-Gyllen i Vestmarka. Snøfallet på lørdag gjorde den allerede harde løypa til en enda større utfordring. Løypemannskapene hadde jobbet godt og løypene holdt greit (løse fiskebeinsbakker og litt slingrete spor må man regne med etter et slikt snødump).


På start lå temperaturen på rett under 0 grader og det begynte å bli glasert i sporene. Jeg gikk for Rode Multigrade og det fungerte veldig bra hele veien! Skiene hadde vært til prepp hos smøreteamet hos Sportslageret og var behandlet med Marathonglider og Alpha 11-0 fluorpulver. 


Bildet fra start lånt av www.budstikka.no
 
Ut fra start i gruppa (M31-35) gikk jeg jevnt og var raskt alene i tet av gruppa. Jeg prøvde å gå jevnt hardt hele veien, men de mange fiskebeinsbakkene var løse og tok mye krefter. Det er hardt å gå alene og skulle styre tempoet helt selv. Man får ikke noen følelse av hvordan farta er og det blir slitsomt både for kropp og hue å skulle holde trøkket oppe. Mot slutten begynte jeg å bli skikkelig sliten og den siste bakken opp fra Sandungen var lang i år! Det var moro med klasseseier og jeg var godt fornøyd med tiden på 2:04:58. Det var en veldig stor overraskelse å se at tiden holdt til 3. plass totalt!!! Kjempefornøyd:-)
 
Jeg hadde utrolig gode ski og smøreteamet hos Sportslageret skal ha en stor takk!!!
Vester-Gyllen er et veldig fint skirenn og arrangøren hadde gjort en veldig god jobb etter snøfallet. Transporten av alle deltagerne med buss fra Asker gikk ikke akkurat knirkefritt og førte til en utsettelse av starten. Her har arrangøren en jobb å gjøre til neste år hvis de skal opprettholde det høye deltagerantallet.
 
Resultater ligger her.


Tags:

Kommentarer

  •  


  •