4. runde i cupen: IK Start - Godset

Publisert 23.06.2011 15:20:03 av Kenneth Larsen
Kategorier: Fotball
Onsdag var det klart for 4. runde i cupen, og fjorårets norgesmester Strømsgodset måtte ta turen til sørlandet, hvor IK Start var motstander. Dette var Godsets fjerde bortekamp på rad i cupen, og ville med seier være sikret hjemmekamp i kvartfinalen.
Espen Hoff ville det derimot annerledes, og hans perlescoring etter 36 minutter ble UTROLIG nok kampens eneste scoring.


                                     


Jeg tok meg fri de siste timene fra jobb, og sammen med pappa og mine to brødre tok vi turen sørover. Turen nedover innebar mye latter, god stemning og håp og tro på cupavansement. Dette var årets andre tur til "Sør Arena" for vår del, vi var så heldig at vi også var tilstede og så seriekampen der Strømsgodset tapte 5-1, med Adam Larsen feilaktig utvist etter 7 minutter. Sånn sett hadde vi mye å revansjere, så ønsket om seier var meget stort.Godsetgutta i oppvarming før kampen mot Start.

Håpet ble ikke akkurat mindre etter at kampen var i gang, Godset styrte kampen, hadde tendenser til meget fint spill og kom også til noen virkelig gode sjanser. En veldig god Kenneth Høie stod derimot i veien for alle Godsets forsøk. Og når et lag presser på, men ikke får scoring, vet vi hvordan det pleier å gå, det andre laget scorer. Og nettopp det skjedde. Espen hoff mottok ballen ute på sin venstre side, han tok ballen med seg innover og skrudde den i en elegant bue over Larsen Kwarasey og 1-0 til hjemmelaget.Espen Hoff feirer scoring.

Det var det Start hadde å by på før halvtid, men det holdt. For et inneffektivt Godset maktet ikke å få hull på byllen.
I andre omgang dalte nivået litt og bortsett fra to gedigne Godset-sjanser ved Glenn Andersen og Lars Christopher Vilsvik, var det ikke så mye som skjedde. Dermed kunne sørlendingene juble for cupavansement og 1-0 seier over Strømsgodset.


                                                                                       


Turen hjem ble lang, veldig lang. For ikke lenge etter vi satt oss i bilen, var onkel politi i hæla på oss, og uheldigvis var det jeg som kjørte "litt" for fort. 6500kr i bot, men jeg får heller være glad jeg fikk beholde førerkortet. 01.30 var vi hjemme igjen, og selvom alt gikk "dritt" var det hvertfall en koselig tur. Og det er bare for meg å glede meg til søndag og hjemmekamp mot Haugesund.


Knut Tørum:
Eks. Start-trener Knut Kjartan Tørum trakk seg fra sin stilling som hovedtrener for IK Start, kun 5 timer før kampen mot Strømsgodset.

Larsen Kwarasey for Ghana?:

Godsets solide sisteskanse, har fått Ghanesisk pass, og ryktene vil ha det til at nettopp Kwarasey er aktuell for å ta opp hanskene etter nåværende Ghana og -Blackpool-keeper Richard Kingston.

Andersen ferdig i Godset?:
Midtstopper og -høyreback, Glenn Andersen, har ikke fått fornyet sin kontrakt med Godset. Kontrakten går ut ved sesongslutt, og Andersen står, i likhet med Fredrik Nordkvelle, fritt til å forhandle med andre klubber allerede fra 1. juli.
Jeg må vel ærlig innrømme at det er utrolig merkelig om Godset velger å ikke forlenge med Andersen, da jeg ser på han som en veldig viktig spiller.


                                                                                  Kenneth Larsen


Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!

Tags: start, strømsgodset, fotball,

Kommentarer

  •  


  •