5. plass i Hauern 2013

Publisert 03.02.2013 21:15:01 av Lars Petter Stormo
Kategorier: Langrenn
I dag har jeg gått Thorleif Haugs Minneløp for åttende gang. Det 44 km lange turrennet fra Kanada i Lier til Spiralen i Drammen gjennom fantastiske Finnemarka er hardt, men veldig fint, og et skikkelig bra turrenn!!


Ut fra start går det rett inn i en jevn motbakke på 9 km og det tok ikke lang tid før det ble satt et høyt tempo. Kroppen kjentes litt tung ut, så når Eirik Kurland Olsen økte tempoet ytterligere klarte jeg ikke å følge – nedtur! Men jeg fikk roet meg ned i gruppe to og fikk en fin tur opp resten av bakken. Jeg hadde gode ski så det var relativt greit å følge med gruppa til vi kom litt over halvveis. Jeg følte meg bedre og bedre og trøkket til litt for å se om det var mulig å hente noen av de foran. Siste 20 kilometerne gikk veldig bra, og jeg klarte å trøkke til hardt hele veien. Fikk sekunderinger på at jeg nærmet meg de foran, noe som hjalp på motivasjonen. Jeg kom i mål på 2:09:38 og 5. plass totalt. Selv om det var kjedelig å ikke henge med i starten, er jeg veldig fornøyd med avslutningen. Siste halvdel av løpet hadde jeg nest beste tid, og tapte kun 1:20 min til Kurland Olsen – det er jeg fornøyd med!


Bilde lånt av www.dt.no 
 
Jeg gikk på ski med OS050 slip som var preppet med HF6 og Alfa 11-0 pulver av smørerne hos Oslo Sportslager. Som feste hadde jeg brent inn Toko grunnvoks og Swix V30, så fire tynne lag V40. Før start la jeg på to tynne lag Rode Violet Multigrade. Jeg hadde veldig gode ski, og særlig siste halvdel var gliden veldig bra! 
 
Rennet hjemmeside med resultatlister
 
Mitt renn på Strava.  

Nå blir det to uker til å spisse formen inn mot Norefjellrennet 16. februar. Dette blir både andre renn i Buskerud Tour og første del av NorefjellTrippelen. Gleder meg! :-)Lars Petter
 
 
Tags: turrenn, hauern, skismøring, langrenn

Kommentarer

  •  


  •