Å i Heiane: Vått, kaldt og hardt!

Publisert 16.05.2011 15:08:55 av Trude Wermskog Stormo
Kategorier: Sykkel
Lørdag morgen satte Lars Petter og jeg kursen mot Birkenes for å sykle årets første ritt i maratoncupen. Etter en uke med forkjølelse var jeg egentlig litt skeptisk til å dra nedover, men samtidig hadde jeg så lyst at jeg valgte å overse den tette nesa.


Vi forlot Drammen i solskinn, og ankom Birkenes i øs, pøs regnvær. Jiha… Gradestokken viste kun 7 grader. Det var bare å finne frem lange ben og armer, vindtett super, ullsokker, vest og vinterhansker. Med tanke på forkjølelsen var det sikkert ikke så lurt å starte, men når du har kjørt bil i 3 timer, gidder du ikke reise hjem uten å ha utført ”oppdraget”. For Team Oslo Sportslager stilte både Erik, Carl Fredrik, Lars Petter og jeg til start.

Rittet ble som jeg fryktet: kaldt, hardt og vått. Heldigvis syklet jeg sammen med Silje Ledsaak og Stine Lund stort sett hele veien. Det er ikke alltid like lett å motivere seg til å holde trykket oppe når du er iskald, brillene dugger og snørra renner, men sammen holdt vi motet oppe og kom oss i mål:-) Kan ikke huske sist det var så deilig med en dusj:-)

Vi jentene syklet 61 km, mens gutta syklet 89 km. Lars Petter og Carl Fredrik måtte dessverre bryte pga teknisk trøbbel, men Erik syklet seg gjennom de harde 89 km med både kropp og sykkel i behold.

Min splitter nye Everest 8848 fungerte strålende hele veien! Verre var det med mitt maskineri... Forkjølelsen ble ikke akkurat noe bedre, men da er jeg i alle fall gang med de lange rittene.

 

Neste helg skal jeg sykle NC landevei for aller første gang. Det blir veldig spennende! Gleder meg og satser på sol og 20 varmegrader:-)

Resultatene fra Å i Heiane finner du her: http://www.birkenes-il.no/sykkel/sok.aspx

 
Tags:

Kommentarer

  •  


  •