Aktiv helg med Norefjellrittet og langtur

Publisert 22.06.2015 21:10:00 av Lars Petter Stormo
Kategorier: Sykkel
Trudes rapport fra Norefjellrittet fra hennes blogg:


Lørdag tok Lars Petter og jeg turen til Norefjell for å delta på Norefjellrittet, et fint terrengritt, som er en del av Norefjelltrippelen.


Før start i herlig solskinn.

Jeg syklet rittet i fjor også, og i år som i fjor, vartet værgudene opp med knallfint vær – det er jo alltid digg å sykle ritt i kort-kort:-) Kort oppsummert er den 58 km lange løypa veldig variert og fin med morsomme utforkjøringer og stipartier, litt grus og asfalt og mye stigninger siste halvdel. Vinner av rittet, Jeanette Persson, forsvant som ventet veldig fort allerede opp den første bakken. Jeg ble syklende sammen med Katrine Hofstad til den siste stigningen, da var jeg rett og slett nødt til å finne mitt eget tempo, og hun spant fra meg. Jeg endte derfor til slutt på en tredjeplass. LP syklet veldig bra, men en punktering gjorde at han ikke kom på pallen, men endte på en fjerdeplass.


På vei bortover den siste grusveien før mål – sliten…


Pallen i kvinneklassen: 1. Jeanette Persson 2. Katrine Hofstad 3. meg:-)


Tre fornøyde teammates (Johan ble 3 og LP 4)

Vi kommer tilbake 12. september for å delta på Norefjelløpet, som da er siste gren i årets trippel.
Søndag tok LP, Charlotte og jeg en langtur på temposykkel rundt Eikeren. Utrolig digg tur, med is og kaffestopp underveis.

Trude
Tags: norefjellrittet, norefjelltrippelen, n3

Kommentarer

  •  


  •