Årets veddemål- OPPDATERT MED VIDEO

Publisert 20.10.2010 02:10:00 av Anders S Hansen
Kategorier: Generell, Sykkel
Route 66 skal sykles på landeveissykkel i løpet av maks 20 dager. Turen går fra Los Angeles til Chicago og er ca 4000 km lang.Tre karer legger ut på turen sammen, to på sykkel og en i følgebil. Veddemålsholder Knut Aas inviterte med seg Bjørrn Ivar Ekberg som følgesyklist, og Anders S. Hansen som følgebilsjåfør. Sykkelgutta har nå 20 tøffe dager foran seg i svært varierende terreng og landskap. Følg oss fra strandkanten på Santa Monica beach til havna i Chicago.


Knut og Bjørn Ivar på hver sin Eddy Merckx EMX-1 med FFWD hjul
(Galleriet blir oppdatert med nyeste bilder først)Oppsummering:

Da har vi fått turen litt på avstand og kan ta et tilbakeblikk. Begynte i god tid med et par korte møter for å klargjøre hva som måtte til av utstyr og hvem som skulle ordne hva. Følte vi hadde  god kontroll og var i rute. Som alltid kommer man på ting underveis, så det var litt hektisk i den avsluttende planleggings/klargjøringsfasen. GPS`r ble handlet inn testet og funnet ikke i orden. Mye frem og tilbake for å få fram riktige kart, noe som jo er helt avgjørende for å finne frem. Da vi dro hadde vi allikevel med oss det vi hadde behov for. Det jeg som sjåfør har blitt mest glad i på denne turen, og ikke hadde klart meg uten er GPS`n med svenske Gunnilla`s veiledning. Dette var jo til tider eneste form for kommunikasjon jeg hadde... Flyturen over gikk veldig greit, og praten gikk løst om sykling, langrenn, trening generelt og hva man skulle være med på av ritt og renn. God stemning her altså. Dagene i LA gikk veldig fort, og henting av bil og klargjøring av utstyr stod i fokus. Fikk klemt inn litt shopping også. Vi var alle klare for å komme igang for virkelig å kjenne på hva Knut hadde begitt oss ut på. Ikke minst for Knut og Bie som skulle få føle på kroppen hva denne turen hadde å by på.


LA er en by av stort omfang, ca 10 mil måtte de sykle for å komme utenfor bygrensen, etter dette er det ut i ørkenen. Det var ørkenområder de fire første dagene, her er det normalt godt og varmt, vi fikk i tillegg en hetebølge som fikk gutta nesten helt i kjelleren allerede på starten av turen. Det var en ekstrem overgang, og en beinhard start. Da var det nesten så håndkledet ble kastet inn, men en kort peptalk fikk fort tingene i perspektiv og etter det ble ikke det et tema igjen. Kvalme og ømme rumper mm. og vonde bein til tross, gutta holdt nesten distanseplanen selv disse dagene. Ettersom landskapet forandret seg og temperaturen gikk ned ble det bedre forhold. Beina gikk seg litt til og en dag med litt bedre vindforhold var det som skulle til for å løfte motivasjonen, og virkelig få igjen troen på at dette skulle man klare. Vi kunne absolutt hatt bedre vindforhold, men har hatt en fantastisk flyt på hele turen. Punkteringer må man regne med, ikke 12 på en dag kanskje, men vi har unngått uhell, har ikke noe noe problemer med syklene, og ingen skader på syklistene. Et par dager med feber for Bie blir for småtteri å regne på en slik tur. Det ble tidlig gode rutiner for å få mest mulig hvile og nok næring. Dette har nok vært med på å holde syklistene i gang. Et forholdsvis godt grunnlag i forhold til å ha prøvd noen lange etapper uten hviledag imellom kommer også godt med. Gutta klarte på en veldig god måte å kjempe seg gjennom nedturene man får på en så lang tur, og det har vært godt humør gjennom hele turen. Dagene fløy avgårde og det har vært mye å se på turen nesten på tvers av Amerika.  Som Bie skrev har det vært veldig positivt å se at så mange har fulgt med, og spesielt å lese innleggene. Det har vært en gulrot for gutta å kunne lese dette på kvelden. Eneste skuffelsen for Knut på turen var at han etter dagene i Chicago var tjukkere da han dro hjem en da han kom til Amerika. Sånn kan det gå...;)

En stor takk til Knut som klarte å finne på å gjøre denne turen og så klokt håndplukket de rette personene å ta med seg. 


Vil også takke Oslo Sportslager for støtte i form av utsyr og å slippe avgårde to av sine ansatte i en hektisk periode.

Da takker sjåføren for følget!


Dag 19 Shopping i Chicago:

Da har vi fått turen bitte litt på avstand, men vi trenger nok noen uker for og fordøye denne opplevelsen ordenlig. Det har vært masse inntrykk underveis som vi prater om ved hvert eneste måltid. Det er som et lite puslespill der vi prøver og huske dagene, de tunge stundene og alt det positive. Litt mer tid og gjennomgang av bilder, så vil nok turen falle på plass dag for dag.
Det var sinnsykt deilig og rulle inn i Chicago på lørdag og vite at jobben var gjort. Tunge lange dager blir da fort glemt når vi skaper litt oppmerksomhet på Michigan Avenue(handlegata) midt i beste shopping tid. Når vi da møter Mr. Hansen som har vist seg og være logistikk sjef over alle sjefer, er det bare og senke skulderene og juble høyt sammen. Da er det rett på hotell og gjøre seg klar for noen fine dager i Chicago. Det har det vært også med deilig sommer vær og ca 25 grader.
Vi gutta har faktisk blitt ganske gode til shopping, kortene har blitt nokså varme:-)
Det var jo Chicago maraton her på søndag. Knut og jeg pratet litt løst om og henge oss på, men vi tok til fornuft og sto over det. Så nå går dagene i mat, shopping, hvile og litt mere shopping. Det har blitt en del timer på beina her i byen. Noe må man jo gjøre for og få tida til og gå. Så det blir masse gåing og ingen taxi her i gården.
Chicago er en fantastisk fin by med masse muligheter og kan anbefales på det varmeste.
For oss har disse tre ukene flydd avgårde. Med så mye innholdsrike dager er ikke det noe rart.
Men jeg merker at jeg er klar for og komme hjem til Norge når jeg sitter her og skriver disse siste linjene. Vil takke alle som har fulgt med og bidratt til aktivitet på bloggen. Takker selfølgelig Knut som har gitt meg muligheten til denne opplevelsen. Knut nevnte under middagen idkveld. Hva skal vi gjøre om to år! Vi må finne på noe! Hvem vet hva som skjer.................
Stor takk til Oslo Sportslager for støtte.
Anders skal skal skrive et lite sammendrag av turen snart, skal mase på han.
Skal også få Knut til og skrive litt.

Hilsen  BIE

Dag 17 (og siste) på sykkelsetet:

Dagen i dag har vært en kort og snill sjarmøretappe inn til byen for syklistene. En punktering, ellers har alt gått smertefritt. Sjåføren har derimot hatt hendene fulle med utrydning og levering av bil, finne hotell og få bagasjen på plass der. Da alt det var i orden hadde gutta allerede kommet seg til downtown Chicago. Etter et par tlf klarte vi å finne hverandre for å få foreviget øyeblikket da vi står ved route 66`s slutt/start. (Alt etter som hvordan man ser det). Vi fikk en liten test på folkehavet i handlegata Michigan Avenue, og det hjelper ikke på at det på søndag er Chicago maraton. To karer i matchende sykkeltøy og sykler vekker oppsikt også i byildet i Chicago, ikke så mange som sykler opp shoppinggata.(Mulig det var en litt stram eim av godt brukte og innsmørte sykkelbukser og trøyer som førte til litt respons også) Det var en herlig følelse for gutta å komme inn på hotellet å vite at de ikke må opp tidlig for å tråkke videre i morgen. Knut hadde fått nyss om hockeykamp, NHL-kamp mellom Chicago Blackhawks og Detroit Red Wings. og da både Knut og Bjørn Ivar er to ihuga hockeyentusiaster, kunne dette toppe en tur hvor vi har hatt veldig god flyt. Vi tok sjansen og dro til stadion uten biletter, fikk tak i noen av de siste billettene, og en hockeyopplevelse av de sjeldne i et fullsatt stadion ble avslutningen på siste dag på route 66. Takk til Øyvind og John for det!;) Nå er målet nådd, og det på en overbevisende og sterk måte. Syklistene er fornøyde og stolte over prestasjonen og utførelsen. Nå ligger de og snorker, men de kommer tilbake med noen ord i morgen. Dagens etappe endte på ca 170 km og natten tilbringes i Chicago!

Dag 16 på sykkelsetet:

Raskeste dagen så langt! Fantastisk flyt med stort sett bra asfalt og relativt fin vind gjorde at syklistene kjørte fra sjåføren i dag. Avtalte møtepunkt måtte stadig forflyttes ettersom gutta raste avgårde. Tankene i dag har hele tiden vært rettet mot siste etappe i morgen. Vi gleder oss veldig til å komme i mål. Sjåføren ser frem til å bli kvitt droget av en bil, og nyte tilværelsen som passasjer i taxi. Syklistene ser frem til å pakke ned syklene og bruke apostlenes hester når det trengs. Det skal bli herlig med en annen dagsrutine enn det vi har hatt de drøye to siste ukene. Dagens etappe endte på ca 210 km, ble unnagjort på 6t og natten tilbringes i Pontiac. Bjørn Ivar hilser og gratulerer sin kjære lillesøster Ylva med dagen!
NÅ VENTER CHICAGO!

Dag 15 på sykkelsetet:


Gutta skulle gjennom St. Louis i dag, og var litt spente på hvordan det ville bli. Det viste seg heldigvis å gå smertefritt til tross for mye veier å velge mellom. Litt flatere terreng i dag, noe som falt godt i smak hos Knut. Han begynnner å kjenne det nå. Snittpuls i dag var for hans del 114. Det er lavt! En dobbel cheesburger og xl milkshake sørger for å fylle opp igjen næring.Ingen av syklistene har gått noe særlig ned i vekt, og sjåføren har på ingen måte gått ned. Følger stort sett samme kostholdet som syklistene, men litt mindre mosjon om dagen. Knut er allikevel fortsatt tjukkest. Nå er det bare en ting som gjelder, og det er å komme seg gjennom morgendagen, for så å gjøre seg klar for siste dag på sykkelen. Dagens etappe var tung, og endte i Waggoner etter ca 240 km.  

Dag 14 på sykkelsetet:

En flott høstdag her i Missouri med sol og raskt god temperatur. Kupert og tøft terreng, hvor gutta virkelig får kjenne at beina har jobbet noen mil, men heldigvis flott natur som tar litt fokus vekk fra beina. Gutta begynner å bli litt trege på morgenen, og de gleder seg ekstremt til å komme fram til Chicago. Og nå er det lov å være mer enn marginalt optimist, med ca 650 km igjen skal det mye uflaks til for å ikke komme i mål innenfor tidsgrensen.Det skal ihvertfall ikke stå på syklistene, de har vist at dette er noe de mestrer mer enn godt nok, og de skal ikke ha noen problemer med å fullføre dette. Planlegging av feiring er allerede i gang, og det skal bli stas med noen edle dråper på kaia i Chicago. Litt formel-1 sjampis-sløsing vel i mål er fortjent! Målet nå er å ha første hotellnatt i chicago på lørdag. Denne natten tilbringes i Sullivan. Dagens etappe endte på ca 230 km.

Dag 13 på sykkelsetet:

Fra at gutta engstet seg for varmen, er det nå mer et spørsmål om hvor kaldt det vil være om morgenen. Det ligger nå på ca 3 grader celsius når vi starter. Heldigvis har vi sol, så temperaturen stiger forholdsvis raskt. Fra ca midt på dagen er det som en god sommerdag hjemme. Vi har i dag hatt en av ytterst få dager uten punktering. Litt småkupert terreng, som gir litt avveksling fra de lange slettene. Gutta begynner å merke at de har vært på sykkelen i mange mil nå, og det er ikke lange bakkene som skal til før beina blir sure. Men framover går det. Ganske rolig vind i dag, og to forholdvis korte stopp. Første stopp etter ca 3.5t, da vle det et par brødskiver i bilen, mens neste stopp ble inne på subway etter ca 2.5t. Siste etappe inn til Marshfield tok ca 2t. Middag og milkshake er nå inntatt, og noen timer skjønnhetssøvn er neste, og siste, punkt på lista. Dagens etappe endte på ca 220km.

Dag 12 på sykkelsetet:

Knut og Bie la i vei med (etter forholdene) gode bein. Det er blitt rutine for de å sykle disse dagene nå. Vi har beveget oss godt inn i et terreng som kan minne mye om norske veier. Mye bondeland og litt småskog. Lett kupert. Møtte gutta to ganger i dag, med en kjapp stopp i bilen, og en litt lengre stopp for lunsj. Måtte gjennom Tulsa, hvor det ble litt motorvei, noe det lokale politiet ikke satte veldig stor pris på. Gutta ble høflig bedt om å komme seg vekk fra motorveien, noe de villig gjorde. Det er ikke stas å sykle på motorveien i byen! Litt medvind, og litt motvind, beina holdt greit, og stort sett fin asfalt. En grei dag på jobben med andre ord. Har ikke vært så mye roadkills i dag, noe som er ganske så utrivelig når du sykler. Alt fra rådyr til rotter ligger til tider med ganske så tett intervall. Natten tilbringes i Miami. Dagens etappe endte på ca 215 km.

Litt Info:


Hei alle nysgjerrige der hjemme. Det har kommet noen spørsmål ang. puls, mat etc under dagen på sykkel. Dagen starter grytidlig og vi inntar frokost, som regel korn. Starter ca 7 tiden med 2 flasker, en med sportsdrikk og en med vann. Pluss en vannflaske på ryggen på de varmeste dagene. Mat på ryggen er bananer og bar. Trenger ikke noe gel da vi ikke kjører høyt i puls. Får vi en liten sukkersmell fyller vi bare på med en snickers og cola. Stopper etter ca 3 timer og tar noen brødskiver i bilen. Fyller opp flasker og bananer igjen. Kjører ca 2,5 timer igjen, stopper og tar lunsj. Som regel Subway eller Taco Bell. Fyller opp flasker igjen og kjører siste økt 2-3 timer. Da har vi unnagjort dagens økt og drøye 200km.
Her kommer data fra dag 11. Distanse ble 230km. Effektiv sykkeltid ble akkurat 8 timer som utgjør en snitthastighet på 29,4 km/t. Med alle stoppene var vi totalt ute på veien i 9t 20min. Når det gjelder gjennomføringa av turer er det kun puls jeg fokuserer på , ikke fart. Prøver og holde pulsen under 130 første halvdel av turen. Når den ikke vil under 130, prøver jeg og holde den under 140. Pulsen stiger utover dagen og de siste par timene kan det være vanskelig å holde den under 150. Gjennomsnitts puls på dag 11 ble 135(min maxpuls er 195 og terskel er 172). I løpet av turen var kaloriforbruket på 5500. Nå er vi inne i et litt kjøligere klima enn for en uke siden. På de varmeste dagene var kaloriforbruket oppe i over 7000. Det er nesten 1000 i timen på rolig langtur:-) Da er det viktig og fylle opp, så vi heller innpå en sjokomelk når vi er framme. Dusjer ,masserer bein og så er det ut og spise. Det blir mye burgere og de er store her borte. Alltid dessert, ofte en XL Milkshake på Mc Donald. Da er magen full. Ellers må jeg si at det er utrolig hvordan kroppen tilpasser seg og fungerer. Det er også overraskende hvor mange mil man kan kjøre på sure bein. Takk for alle kommentarer og spm. Vi ser chicago i det fjerne............
BIE

Rapport fra Knut:


Sender en liten oppsummering. Var selvfølgelig spent på hvordan dette ville utarte seg mtp. dagsetapper og at jeg hadde 4 stk. 20 mils turer før vi dro. De første etappene var knallharde med temperaturer over 40 C. Siste uken har gått greit og vi er optimister med å rekke frem i tide. BIE har vært som forventet, veldig sterk og evig optimist, ligger foran og roper Chicagooo, og tråkker videre. Han var delvis nede i brøkdelen av et sekund i den voldsomme varmen, men etter litt cola og snickers spratt han opp igjen, og har vært i toppform frem til han ble syk.  2 dager som passasjer i bilen tror jeg var nok for begge to. Han var tilbake i dag med bena til Hushovd som han uttalte. Mr. Hænsen har vært en nødvendighet for at vi har kommet så langt, han er sjåfør (bare han slipper å rygge campingvan`en vår) kokk, massør, journalist, handler og tilrettelegger alt så vi bare kan gjøre det vi er her for, dvs. sykle til Chicago. Han er sist i seng og først oppe om morgenen, og sist men ikke men minst er han særdeles billig i drift (spiser bare hamburgere og drikker noe amerikansk sølevann). Vi begynner å bli godt kjent, vi deler rom, og mens en sitter på toalettet og gjør sitt, kommer en annen inn og begynner å pusse tenner. Vi startet fra Los Angeles fordi vi regnet med at vinden skulle være mest gunstig for oss, men hittil har det nok vært motsatt. Vi starter dagen kl. 05 45 og er i seng ca. 2100. Stemningen og humøret har vært og er kjempe bra, og det ser og føles veldig bra. Takk til alle som følger oss og som sender kommentarer og sms, dette bidrar til en lettere tur. Frem til nå har det vært nesten 3000 besøk på bloggen - kjempebra.
Vi ser fram til middag i Chicago, og den skal bli dyr.

Dag 11 på sykkelsetet: 

Tidlig start igjen. I dag var begge gutta klare for sykling. Bie var klar for å prøve igjen og hadde fått hvilt beina sine bra et par dager. De var på sykkelen med en gang det var kjørelys. Det har erfaringsmessig vist seg at det er roligere vind om morgenen, så vi prøver å benytte oss av dette i størst mulig grad. Bie fungerte bra, uten særlige plager med hverken hals eller pust. Rekordkald start, det har ikke vært så kaldt på denne tiden av året, i dette området, siden begynnelsen av 1900-tallet. Gutta kledde på seg som om det var en kald høsttur i Norge, og det var først godt utpå dagen at sola varmet tilstrekkelig til å lette antrekket. Kjørte i dag gjennom Oklahoma City, noe som var litt kronglete, og det tok et par timer å komme å komme seg gjennom. Terrenget har endret seg utover dagen og fine veier i litt skog, og skikkelig bondeland gjør godt for tre karer som begynner å få litt hjemlengsel;) Gutta fikk det litt tungt på slutten, men med Bie tilbake med gode bein og Knut som holder det gående, går det fremover. Natten tilbringes i Bristow og dagens etappe endte på ca 230 km.

Dag 10 på sykkelsetet:


Nok en dag alene på veien for Knut. Tidlig start som vanlig, litt for tidlig egentlig da vi har stilt klokka enda en time frem. Knut er ivrig etter å komme seg avgårde om morgenen, men før sola har stått opp er nok ikke noe som blir gjentatt. Kan være greit å se hvor man sykler... Vindforholdene er ikke med oss om dagen, og kraftig motvind gjør farten lav og dagene tunge. Bie begynner å få igjen overskuddet, så nå går skravla i hundre igjen og formen ser ut til å være på rett vei. Blir bra med litt selskap på veien igjen for Knut. Tidlig ferdig for dagen, med en "kort" etappe blir det godt med litt ekstra restitusjonstid på hotell i Weatherford (Oklahoma). Vi er altså kommet inn i enda en ny delstat. Dagens etappe endte på ca. 160 km.

Dag 10 fra bilen:

Hei folkens en liten hilsen fra en snart frisk BIE. Imorgen er jeg klar igjen for å holde Knut med selskap. Sår hals og feber ga meg en ufrivillig pause. Men Knut har imponert alene på sykkelen. Han er en seig jævel. Knut har nå kun et par timer igjen av dagen. Igår passerte Knut merket som beviser at han er halvveis på ruta. Det er oppløftende. Fortsatt er det langt igjen så vi må holde fokus. Har hatt god flyt så langt med vær og vind. Men været skal forandre seg de neste dagene. Blir spennende! Har ikke hatt en eneste dråpe nedbør enda! Må innrømme at det har vært veldig psykisk med monotone dager. Så da hjelper det å lese blogg om kvelden og se at så mange flølger oss. Skriv gjerne flere kommentarer. Det gir oss motivasjon. Da må vi sette kursen etter Knut og finne et hotell.
Hilsen BIE


Dag 9 på sykkelsetet:


Bjørn Ivar la seg dag 8 med en litt sår hals og antydning til feber. Dag 9 våknet han med skikkelig sår hals og feber i kroppen, det betydde selskap i bilen for Anders. Knut la ut på niende etappe alene, men forholdsvis positiv for det. Han fikk raskt opp farten med fine vindforhold. Etter noen mil gikk grov asfalt over i grov grusvei. To mil på grusvei med en punktering var nok et ganske heldig utfall. Vel ute av grusen fikk han opp farten igjen, og hadde god flyt frem til lunsj. Det var en gira og svært positiv Knut som la planer i lunsjen. Det skulle vise seg at værgudene var i det litt lunefulle humøret, for ikke lenge etter lunsj snudde vinden. Det ble en hard ettermiddagsøkt alene i motvind. Allikevel klarte han en god dagsetappe. Natten tilbringes i Shamrock. Dagens etappe endte på ca 250 km.


Dag 8 på sykkelsetet:

En dag preget av motvind, partier med dårlig asfalt og null kommunikasjon med sjåføren. Den ellers så trofaste ericsson`n til sjåføren klarte ikke finne nett i dag, det medførte at syklistene måtte klare seg uten tilsyn hele dagen. Heldigvis hadde vi satt opp noen steder som vi skulle gjennom, så vi klarte å treffe på hverandre mot slutten av dagen. En tung dag slitedag for syklistene, heldigvis behagelig temperatur. Nærmer oss halvveis. Dagens etappe endte på ca 220 km.

Dag 7 på sykkelsetet:

Siste dag i første uken startet mot Albuquerque en time senere enn vanlig. Klokken måtte stilles en time frem, så det var en litt trøtt trio som gjorde seg klar for en ny dag. Knut og Bie gjorde seg klare og la i vei, mens unge Hansen tok seg av det praktiske ellers. En kjapp kaffe og litt næring for syklistene i Albuquerque, før de tråkket videre. Bra flyt i dag også med en snittfart de første to timene på ca 36 km\t. Rutinene går sin gang med mat, sykling, mat, sykling, hvile, mat, sykling osv. Litt krydder\ spenning med et par aggressive løshunder som  var litt frempå. De lot seg skremme vekk, så det gikk greit. Sykkeltøyet til gutta lukter ikke roser lenger akkurat... Gutta ga seg ca syv mil utenfor Santa Rosa. Dagens etappe endte på ca 240 km.

Dag 6 på sykkelsetet:

Egg og bacon på toast til frokost i dag, gutta var i godt humør og klare for å gjøre en skikkelig innsats i dag også. Målet for dagen var å klare den lengste etappen så langt. Etappen beveget seg inn i litt varmere ommråder igjen i dag, og en ny stat stod på menyen. I god tid før lunsj hadde syklistene kommet seg fra Arizona og inn i New Mexico, uten at man merket den store forskjellen. Vi har kjørt gjennom skikkelig indianerland med Apacher og Navajoer på alle kanter. Mulig det var frykten for Geronimo som holdt farten til gutta oppe i dag, uansett det gikk unna. En knallbra dag, hvor alt gikk på skinner! Bie var lokomotiv og har virkelig fått fyr på dieselmotoren! Sykkeldagen varte i ca 11 timer, omtrent det samme som alle de foregående. Sjåføren har vært en liten sightseeing inn i Petrified Forest National Park, hvor han også fikk sin første treningstur i USA, og det i fantastisk natur. Det var tydelig at det ikke var så mange som pleide å jogge der. Mye lange blikk og store øyne. Vel fremme i Grants var det mat og hvile, før turens første massasje. Det begynner å bli noen skikkelig såre sykkelbein nå. Rutinene har satt seg og "teamet" fungerer bra, men fortsatt mange lange dager igjen. Dagens etappe endte på ca 260 km. Ny rekord for Knut. 


Dag 5 på sykkelsetet:

Ømme vonde rumper trenger litt tid på å komme igang på morningen. Ryktet skal ha det til at det er som å sette seg på en rødglødende stekeplate... starten i Williams var den kaldeste så langt på turen, ca 6 grader celsius. En lang dag hvor routen`n fulgte interstate`n (motorveien). Slitsomt å sykle med tungtransport som suser forbi rett ved siden av. På veiskulderen ligger det også særdeles mye rusk og rask, noe som resulterte i rekord i antall punkteringer. Ca 12. Vel fremme i Holbrook ble natten tilbragt på motell. Dagens etappe endte på ca 200 km.


Dag 4 på sykkelsetet:


To litt nedtrykte og skeptiske sykkelryttere startet dagen med åpne kort. Startet dagen enda tidligere for å få mer tid før sola varmer som mest. Etter en rolig start fikk gutta igang beina, og temperaturen var en god del lavere enn dagen før. Bra underlag ga god flyt og til tross for motvind, fløy milene avgårde og motivasjonen kom så smått tilbake. Såre bein og vonde rumper til tross var gutta ved godt mot ved lunsj. Etter å ha kommet inn i Arizona har naturen og landskapet endret seg og gjør det også litt lettere, da det er litt mer å se på i tillegg til bedre temperatur.
Siste del av dagens etappe var tøff med ca 500-600 høydemeters stigning. Natten tilbringes i Williams. Dagens etappe endte på ca 205 km.

Dag 3 på sykkelsetet:

Startet veldig tidlig for å få noen mil før den aller verste varmen slår inn. De to første timene var greie, men det som skulle vise seg å bli den hittil varmeste dagen, lot ikke syklistene slippe unna lenge. Det ble tidlig ekstremt varmt og med temperaturer over 40 grader celsius på en ren ørkenetappe ble det en forferdelig dag for Knut og Bie. Dagens høydepunkt var å treffe Erik og Claes Henrik ved Geoffs. De var på Interbikemesse i Las Vegas, og tok turen sørover for å hilse på. Veldig hyggelig å se to kjente fjes og ta en lusj med de. Etter lunsj bar det avgårde i varmen igjen og ved slutten av denne dagens etappe var begge to helt ferdige. Da var det mye tunge og negative tanker som var tenkt og vurdert gjennom ettermiddagen. Etappen endte i Kingman og aldri har et slitent og lugubert motellrom blitt mer satt pris på. En kald dusj, mat og en god natts søvn var sårt tiltrengt. En forferdelig ørkenetappe! Dagens etappe endte på ca 215 km.

Dag 2 på sykkelsetet:

En kjapp frokost på rommet før dagens økt. Knut og Bie er litt spente på hvordan beina føles i dag, men gledet seg til å starte. Turen starter mot Barstow i dag, og så får vi se hvor langt vi kommer. Dag 2 er i gang;)! Dagens sykling startet greit med god flyt fram til Barstow. Utover dagen begynte begge syklistene virkelig å føle varmen på kroppen, og de ble tunge i hodet og kroppen. Knut hadde fire punkteringer på en halvtime, noe som endte i hjulskifte da sjåføren nådde frem. Elendig vei med hull og sprekker i veldig grov asfalt, og i tillegg mye rusk og rask blir fort litt tøft for racerdekk. Sjåføren hadde ingen god dag på jobb, bulk i bakfanger etter litt rygging på egenhånd har ikke gått upåaktet hen. Etter som milene gikk unna kom vi lenger og lenger ut i ødemarken og glohet ørken. Dag to endte i Amboy en bensinstasjon med ca tre inbyggere. Dagens etappe endte på ca 190 km

Dag 1 på sykkelsetet:


Knut og Bie ble sluppet av ved Santa Monica Boulevard, der ble det en kort fotoseanse. Starten av turen gjennom Beverly Hills og deler av Hollywood var flott og vekket nok noen minner fra gamle tv-serier. Her gikk navigeringen og rutevalget også veldig greit. Sykkelgutta vakte oppsikt da de skulle ha seg liitt lunsj, sykkeltrikot er nok ikke standard restaurantantrekk, særlig ikke i svett tilstand. Følgebilen kjørte motorveien og ventet på avtalt sted. Her ble det tid til shopping m.m. Ute av de mest kronglete veiene , med start og stopp pga. lyskryss i tide og utide fikk syklistene opp farten og feide forbi møtestedet. Vi møttes opp i Devor, på vei mot Barstow, da hadde gutta vært ute i ca 8 timer og hatt en god del stigning. Med stekende sol og en mye høyere temperatur enn det vi hadde inne i LA og ble det en hard start. Første sykkeldag stoppet i Victorville etter å ha vært ute i ca 11 timer. En knallhard start, og noen fantastiske sykkelskiller. Mat og rett i seng før vi er klare for en ny dag!
Dagens etappe endte på ca 190 kmVi er nå inne i den andre dagen i USA og Los Angeles. Begynner å aklimatisere oss greit nå og har brukt dagen til praktiske gjøremål og klargjøring av utstyr. Bla. hentet bobil som ble en spennende opplevelse for sjåføren, med rekord i både størrelse på bilen og trafikken. Litt sightseeing på Santa Monica Boulevard med et obligatorisk besøk i sykkelbutikk for å stille jobbabstinensene til BIE og Anders som til vanlig har daglig virke i sykkelavdelingen på Oslo Sportslager. Nå er det tid for litt mat og shopping før racet starter torsdag morgen.


Status per 10. oktober 2010-  Santa Monica Bvd, CA (A), Albuquerque, NM (B), St. Louis, MI (C), Pontiac, IL (D), CHICAGO,IL (E)

Vis større kart
Tags: sykkel, route66

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Bror, 14.10.2010 17:23:07
Gratulerer Knut, bare å ta av seg møssan

Skrevet av Knut, 12.10.2010 19:11:22
Gratulerer! Markus og jeg er kjempeimponert over prestasjonen! Takk for fin blogging, morsomt å kunne følge med. Vi ses i ishallen, BIE!

Skrevet av Svenn, 12.10.2010 16:49:40
Gratulerer jeg er mektig imponert.

Skrevet av Karius og Baktus, 11.10.2010 13:52:25
GRATULERER. Dette er fantastisk bra gutter. Hadde tenkt å begynne å sykle til/fra jobb for å bli kvitt noen kilo, men ettersom dere ikke har tatt av noe etter så mange mil, så tar vi bilen. Takk for at vi fikk være med på turen uten å svette en dråpe.

Skrevet av Turid, 11.10.2010 12:23:52
GRATULERER!!!!! HELT RÅTT, RETT OG SLETT IMPONERENDE!!!! Fantastisk morsomt at dere klarte det men må innrømme at jeg ikke egentlig var i tvil om det. Kjenner ikke Knut, men med BIE som turpartner måtte dette gå bra. Kjempemorsomt. Tusen takk for bloggingen innmari gøy å få følge dere hele veien. Kos dere og få dere en velfortjent feiring :)

Skrevet av Åse, 11.10.2010 11:13:19
Gratulerer så mye! Utrolig bra innsats! :) Nyt dagene i Chicago.

Skrevet av Prylbøgen, 11.10.2010 10:31:41
Vel blåst gutter. fint å ha noe følge med på i høstmørket her hjemme. Jeg trodde Bie skulle trå videre til New York!!! He he. Anders det blir vel godt få trent litt igjen. Dette var rått gutter.Hilsen Espen R

Skrevet av Tjukken, 10.10.2010 23:11:09
Gratis gutter. Meget bra utført med en god blogg og sterke syklister. Håper dere har nå ny tur på gang....... Det skal sikkert nå bli godt å komme hjem.....etter 17 dager på sete ja sete. Det fås mye på boks. He he. Det skal bli god og få dere hjem. Har jo ikke fått brukt noen penger på sportslageret på snart 3 uker. Gratis med en utrolig prestasjon Knut og Bie. Strålene jobbet Anders for alt det vi har fått av info på bloggen. Hilsen Tjukken og Kona

Skrevet av Carmen, 10.10.2010 21:15:50
sykt bra Knut!:)

Skrevet av Strengern, 10.10.2010 21:15:48
Dette hadde jeg aldri trodd Knut, tar av meg både hatter og bukser for dere. GRATULERER.

Skrevet av Truls T, 10.10.2010 20:45:27
Gratulerer så mye gutta. Dere er jo helt rå!

Skrevet av Morten M, 10.10.2010 19:20:51
Ganske enkelt IMPONERENDE!! Det gleder stort meg at du vant veddemålet Knut.Forresten ikke uventet. Knut du har stayeregenskaper. Og det med glansog innsatsen har gitt i mangfold tilbake. Ikke bare til dere som gjennomførte, men også til oss som hver dag har fulgt med på bloggen. Gratulerer!! Takk for spenning og underholdning gutter!!

Skrevet av Anne Tine , 10.10.2010 17:05:11
Grattis så mye :) Utrolig bra gjort.

Skrevet av Unni , Jørn, Hanne , NilsJørgen og tobias, 10.10.2010 16:13:17
Utrolig bra syklet gutter, grattis så mye, veldig imponerende. Kos dere masse de siste dagene. gleder oss til du kommer hjem Bie. Vi sees....

Skrevet av Bjørn Tore, 10.10.2010 15:39:38
FANTASTISK! Må innrømme at jeg var litt skeptisk i utgangspunktet, men dette er bare helt rått :) Regner med at det ble en grei middag i Chicago og så har dere jo tid til overs etter å ha knust målsetningen med flere dager! Bjørn Tore, Marit og Sindre

Skrevet av Torunn og Geir, 10.10.2010 14:49:14
Gratulerer! Vi er imponerte! Nå er vi egentlig mest bekymra for formen til Anders med hamburgere og bilkjøring i 3 uker... Velkommen hjem! Torunn og Geir

Skrevet av Jeanett, 10.10.2010 12:52:17
Gratulerer gratulerer gratulerer!!!!! Tar av oss hatten! Helt rått! Kos dere videre, uten slit og sykling;) Hilsen Jeanett, Thomas, Kevin og Cedric.

Skrevet av mona, 10.10.2010 12:35:26
GRATULERER, gale menn. Det har vært veldig morsomt å følge med dere... Frode og Mona:)

Skrevet av Rune Jensen, 10.10.2010 12:16:52
Nå kan du komme hjem å montere varmepumpa!!!!!!!!:)

Skrevet av Mats Grøsvik, 10.10.2010 12:13:46
Du er helt rååååååå

Skrevet av Kona til BIE, 10.10.2010 11:33:40
HELT RÅTT ! GRATULERER....klemmer fra Celine, Marcus og Michelle

Skrevet av Ylva, 10.10.2010 10:51:23
Gratulerer så masse gutter, helt rått:) Gleder oss veldig til å høre om turen deres! Kos dere i Cichago:) Hilsen fra Aron, Dina, Rune og Ylva.

Skrevet av Rogern, 10.10.2010 10:50:21
Dette står det stor respekt av...gratulerer til dere begge

Skrevet av roar, 10.10.2010 09:24:58
Gratulerer så mye med prestasjonen! Har vært spennende å følge med dere. Hvor mange punkteringer ble det totalt?

Skrevet av Jan, 09.10.2010 20:20:36
Vi skal tenke på dere når vi er på stitur i Lillomarka imorgen. Da tenker jeg at dere er i mål og kanskje t.o.m BIE tar seg en aldri så liten pils eller ihvertfall noen slurker velfortjent champagne :O) En hilsen til Knut også, du blir seig å slå neste sesong med det grunnlaget du har lagt nå :O) Og Anders, vi leide bobil i sommer og var rimelig lei etter 14 dager i samme bil

Skrevet av Ole Jørn, 09.10.2010 12:37:46
Ja, ja. Ikke verst dette. Sørg for at Knut ikke får i seg for mye champagne. Det er greit å sjekke ut av hotellet uten for store ekstraregninger. Grattis ( på forhånd )

Skrevet av Perry, 09.10.2010 00:00:47
Helt rått Knut stå på, Knut THE MAN

Skrevet av Perry, 08.10.2010 23:58:46
Helt rått Knut stå på, Knut THE MAN

Skrevet av Ellenahl D, 08.10.2010 23:28:59
Hei Bjørn Ivar. Nå sitter det ei stolt tante på Gaustad å følger spent med. Jeg må si jeg er mektig imponert, selv om jeg vet at du alltid klarer det du har satt deg som mål. Stå på, dette klarer dere. AB hilser også. Klem

Skrevet av Knut, 08.10.2010 23:00:13
Dette er kjempeimponerende! Utrolig morsomt å følge med på bloggen, og ønsker dere lykke til i innspurten mot Sweet Home Chicago!

Skrevet av Marius, 08.10.2010 14:12:55
Dette er imponerende gutter:) Gøy å følge med på bloggen, og jeg gleder meg til å høre røver historier når dere kommer hjem. Stå på og gi gjernet de siste dagene. Bie, dette gir jo et godt grunnlag for The Rookie Challenge 2011:)

Skrevet av John, 08.10.2010 09:30:45
Kommentar til dag 16. Det skrives at det er mange veier å velge mellom. Jeg visste ikke at den var mange Route 66 veier. Uansett, imponerende sykling.

Skrevet av Astrid. Mamman til Anders, 08.10.2010 07:34:33
Har fulgt med hver dag. Imponerende prestasjon. Det må være godt og snart se målet. Er litt bekymret for kostholdet ditt,Anders.Du får gå over til vegetarhamburger. Lykke til de siste etappenene.

Skrevet av Torgeir Presten, 07.10.2010 23:08:42
Kanonbra Knut. Har hele tiden bedt til høyere makter om at dette skal du klare. Kult med oppdateringer/blogg. Tenk litt på dette når du sitter på setet i morgen. Vi lever åttitallet på nytt; Treholt er i alle medier, Aha er på verdensturné, på kino går Karate Kid og Wall Street, det er krig i Afganistan, alle skal jogge. Nils Arne Eggen trener Rosenborg, alle går i tights, vi lader opp til VM på ski i Oslo. Men hvorfor Samantha Fox er ...byttet ut med Marianne Aulie, skjønner ikke jeg HEHE

Skrevet av Henning, 07.10.2010 13:45:27
Imponert Knut, ikke spesielt overasket over at du klarer å få i deg nok kalorier hver dag... Hvor lang tid tror du det hadde tatt å gå samme turen på rulleski?

Skrevet av Line Hovde, 07.10.2010 13:27:04
Bra jobba , jeg er kjempe imponert. Flotte bilder, morsomt å følge dere på bloggen. STÅ PÅ snart fremme!!!:)

Skrevet av Jan, 06.10.2010 21:37:55
FORTS.......Men det kommer raskt får vi håpe. Til helga planlegges ny rulleskiøkt og stisykling. PS! Imorgen sykler jeg sti hjem fra jobb, nysykkelen er helt konge :O) PS! Du får be de som styrer med WEBBEN på lageret gjøre slik at vi kan skrive litt lenger enn 5 setninger i BLOGGEN så vi kan skrive litt skikkelige lange innlegg. :O)

Skrevet av Jan, 06.10.2010 21:34:42
På øyemål på kartet har dere ca 4 etapper igjen. Da har jeg visuelt sett på kartet og sammenlignet de avstandene dere har hatt på etappene til nå. DVS at det går en god del raskere enn dere hadde beregnet .Dere er tydeligvis godt trent og forberedt. :O) Så krysser alle fingre nå at dere holder koken helt inn. STÅ PÅ. Jeg Ståle og JensP var på rulleskiøkt idag rundt Lillestrøm. Det var skikkelig moro og deilig og få trent armer og overkroppen igjen. Det var ikke mye trøkk i arma nå. Men det komme

Skrevet av Turid, 06.10.2010 20:03:51
Fantastisk at dere stadig holder dagsetappene. Blir mer og mer imponert. Hadde vært moro om dere kunne avsluttet dagsrapportene med totalt antall syklede kilometre og hvor mange som gjenstår bare sånn at vi latsabbene her hjemme slipper å regne så mye og nedtellingen blir enklere :)

Skrevet av Hilde, 06.10.2010 19:01:13
Dere er kjempe flinke Knut. Hadde troa før dere dro,men nå er jeg sikker. Vi prater og tenker masse på dere. Krysser ben og armer. Dette blir veldig bra til slutt. Flott hus og gode venner venter spent på hjemkomsten:) Klem fra gata

Skrevet av Vidar, 06.10.2010 07:50:48
Hei, Imponerende sykling gutter. VI var selv gjennom samme turen i våres, dog med litt mindre ambisiøse dagsettapper. Med tanke på varmen og terrenget første dagene, var det imponerende å se at dere klarte å holde planlagte dagsettapper. Nå kommer dere snart inn i snillere terreng, så resten av turen kommer til å gå som en lek!

Skrevet av Per, 06.10.2010 07:27:36
Imponerende sykling så langt. Stoppested og stat på dag 8 hadde vært interessant å vite.

Skrevet av EIVIND, 05.10.2010 22:10:05
Takk for fine oppdateringer. Vi følger med nøye og er meget inponert!!! Skal hilse fra sykkel gutta i Enebakk. Her hjemme er forbredelsene til ski sesongen igang, jeg og bruttern har akkurat vært på rulleski til Vangen. Rulleski på grus kan også kladde og lugge:) NB !!! Knut,Brutter`n lurer på om du kan se etter ei litt halvlubben burger/cowgørl til ham?? (sender bilder jeg veit du) Stå på videre og masse lykke til !!!

Skrevet av Marius, 05.10.2010 21:47:59
Imponerende herr Aas. God tur videre og lykke til med øm rumpe.

Skrevet av Ann Iren, 05.10.2010 16:45:07
Ønsker dere god tur videre. Dette klarer dere bra. Stå på. Gøy å følge dere hver dag.

Skrevet av Jacob, 05.10.2010 12:09:58
Chicagoooooo!!

Skrevet av Kona til BIE, 04.10.2010 22:34:14
GO GO ChicaGOOO ;0) herlig jobba karer! STOOOOR takk til deg Anders som holder kustus på disse to villhundene hilsen fra sykkel enka til BIE

Skrevet av Ylva, 04.10.2010 18:16:57
Hallois Bie. Vi følger med dere hver dag, utrolig spennende:) Dere imponerer virkelig! Stå på gutter, dette klarer dere. Klemmer fra mamma og pappa. Aron, Dina, Rune og Ylva.

Skrevet av Kenneth, 04.10.2010 10:30:11
Dere er ikke helt gode, men nå legges grunnlaget til neste år. Bie, jeg har snakket litt med dansken i Saxo. Du får plassen til Alberto i TDF til våren om dere finner et par fjell å sykle over på veien til Chicago. Forventer at vi tar et sammendrag av turen på Santinos når du kommer tilbake. :)

Skrevet av Flemming, 04.10.2010 09:24:53
Hei gutter så imponerende at du kjører på noen dager uten diesel motoren Bie foran deg Knut! ellers er alt helt vanlig hjemme..Lørenskog slo sparta, MS knuste Storhamar og Sti turene til Trygg som skal ligge på 3 timer blir fort 5 timer.. Stå på! plutselig er dere fremme;) Santinos hilser.....

Skrevet av Jan, 04.10.2010 08:47:59
Ja dere er helt rå, alle tre. Med Anders bak rattet har dere verdens beste sjåfør. Med Thor som fersk verdensmester håper jeg dere har med dere regnbuetrøyer begge to slik at alle vet hvor dere kommer fra :O) Isåfall får Lageret fly 2 ex. over. Det er tydelig at hamburger, Taco og Cola er bra sykkelmat når dere knaller til med 260Kms etapper :O) Om dere har god nettforbindelse så gå inn på TERRENGSYKKEL.NO der ligger det er GOvideo fra stitur i Stovnermarka på onsdag :O)

Skrevet av Kjetil K, 03.10.2010 22:33:31
Det hadde vært morsomt å vite kaloriforbruket pr.dag. Hva spiser dere? Lykke til videre. Vi følger med dere på bloggen. Hilsen alle på Thermo control!!!!

Skrevet av Roar, 03.10.2010 21:26:26
Bra jobba karer! Det er spennende å følge med på dere hjemmefra. BIE: Team 98 vant Bottacup!

Skrevet av Per Hoff, 03.10.2010 20:38:51
Hei på dere :) Godt og være hjemme igjen etter samme turen men motsatt vei og på en Harley Davidson, for oss så blåste det bare et par dager og temperaturen blir bedre og bedre etter som dere kommer lenger østover, vi er kjempe imponert over dere, stå på videre , dette går veien

Skrevet av Turid, 03.10.2010 20:36:27
Utrolig bra så langt. Dette klarer dere. Når skravla er i gang igjen BIE så er nok ikke lenge til du er på sykkelsetet igjen heller. Tenker at du mye heller vil være der enn i bilen. Krysser fingrene for at du snart er bra og i gang igjen. Lykke til videre :)

Skrevet av Ståle S., 03.10.2010 18:59:44
Nå som vi er sikre på at dette går veien ,lurer vi på mer trivielle ting. Hva er gjennomsnittspuls på en dag, og hvor mange kalorier forbrukes på en dag? Kom gjerne med data på sjåføren også!

Skrevet av Kevin og Cedric, 03.10.2010 16:53:37
Hei Onkel BIE.. Så flinke dere er! Regner med du har masse energi på lager nå etter hele 2 dager hvor du har vært nødt til og ta det rolig... Så bra du begynner og bli frisk igjen, ikke noe gøy og høre du har vært syk! Dere må stå på, og fortsette slik dere har gjort til nå, så blir det helt knallers:) Vi heier og heier! følger med hver dag! Mange energi klemmer fra Kevin og Cedric! Mamma og Pappa hilser også:):)

Skrevet av Kathrina, 03.10.2010 11:33:11
Håper du er på veien igjen BjørnIvar. Ser akkurat på Husovd sykle inn til gull men jaggu imponerer dere mer:)

Skrevet av Kjetil Granum, 03.10.2010 11:21:07
Hallo følger med hver dag. Kjenner BIE som den i verden som elsker store mengder med arbeid og konkurrere med seg selv og andre om hvor raskt jobben kan gjøres. Alt fra kabel installasjon til maling av hele boretslag, flislegging, snekring etc... Da jeg hørte om at 400 mil skulle unnagjøres på 20 dager tenkte jeg at dette er det mest naturlige i verden for han å delta på. Tenker også at det plager han å ha gått glipp av et par dager :) Kjør på gutter, dette holder helt inn. At det ble nors

Skrevet av Per H, 03.10.2010 00:56:03
Stå på gutta og god bedring bie. VM starter om en time så det blir våkennatt i natt. Veldig moro å følge dere på bloggen. Hold ut:)

Skrevet av Are Engehagen, 02.10.2010 23:53:32
...vveis, og dagene blir stadig færre til dere når det store målet deres! Lykke til og stå på videre, vi følger med alle sammen, hver dag! Sykkelhilsen fra Are :)

Skrevet av Are Engehagen, 02.10.2010 23:51:14
Hei gutter! Først må jeg si at det er utrolig morsomt å følge dere fremover mot målet deres, dag for dag! Dere gjør en kjempejobb alle sammen, og jeg må virkelig ta av meg hatten for den prestasjonen dette er og det harde arbeidet Bjørn Ivar og Knut legger ned på sykkelsetet hver dag. Det er rett og slett utrolig bra! Jeg håper dere holder humøret og den gode energien i gruppa oppe, det vet jeg dere klarer, også vil jeg ønske dere lykke til videre! Det er langt igjen, men dere er over hal

Skrevet av Carl Fredrik, 02.10.2010 22:26:52
Imponerende, gutter!! Stå på dette klarer dere! Følger med hver dag!

Skrevet av Øyvind S., 02.10.2010 21:50:36
Håper helsa til BIE er på bedringen og at Knut,Anders og BIE fortsetter turen med god energi og godt humør . Stå på og god tur videre ! Følger med daglig og er imponert over avstand som blir sykla pr.dag !

Skrevet av Øivind, 02.10.2010 20:16:37
Imponerende Aas.!

Skrevet av Tjukken, 02.10.2010 12:00:20
Det er gøy å høre at dere jobber litt for penga. Dag 9 er du sterk Knut. Du imponerer stort. Håpper du får ut feberen så du blir klar igjen Bie . Det er gøy følge med. Gutta var på stitur til Vangen i går. Myr og 7 grader er ikke varmt. Kos dere i solen. Håper dere er snart to igjen på veien. Knut hvordan går det med Polarklokka????. Er ikke minne snart fullt.

Skrevet av Øivind, 30.09.2010 15:20:22
Alle som jobber i TC eller kjenner Knut oppfordres til å sponse veddemålet (om han klarer det) så går vi for et nytt, på ski over sydpolen, tenk hvor lenge han blir borte da........ Stå på Knut!!

Skrevet av Anne Tine, 30.09.2010 13:19:58
Dette er bra. Lykke til videre. Flott oppdatering + bilder. De øde naturbildene blir vel omtrent som å sykle i Enebakk :)

Skrevet av Bjørn Tore, 30.09.2010 10:47:21
Damn, hvis dere ikke får uhell kommer jo dette til å glatt! Tour de France neste?

Skrevet av Naboen til Øivind, 29.09.2010 21:13:08
Stå på gutter. Dette er toppidrett på meget høyt nivå. Skal følge med på dere....... J

Skrevet av Turid Kristensen, 29.09.2010 11:47:10
Innmari morsomt å følge turen deres på denne måten! Lykke til videre :)

Skrevet av FotballFrueMarit (Tyttebærstien), 29.09.2010 08:51:30
At du, Knut, var smågal... DET visste jeg:), men dette tar kaka! Klarer du dette blir jeg mektig imponert. Du er mer enn sta nok til å klare det, og med Bjørn Ivar som motivator skulle det ikke forundre meg om det går:)) Uansett... tøffe er dere, riktig god tur videre og håper dere lykkes!!!

Skrevet av Asgaut, 28.09.2010 18:04:07
Jævli bra veddemål. Ønsker dere all lykke på ferden og håper dere lykkes Selv om jeg har mine tvil.

Skrevet av Therese og Lillian, 28.09.2010 14:30:38
Hei.Fått tak i rompesalve Knut? Kom til å tenke på at du fikk jo med deg tannkrem. Den er uten slipemiddel, så den kan nok brukes i krisetilfeller. Men den inneholder fluor og kan derfor tette igjen hull, så ikke overdriv bruken. Stå på gutta. Vi følger spent med. Hilsen Karius og Baktus.

Skrevet av Celine Ekberg, 28.09.2010 13:58:03
dette klarer dere, Kunt og Pappa, ikke langt igjen nå! Savner deg pappa, veldig glad i deg! :)

Skrevet av John, 28.09.2010 13:43:34
Ingen update fra mandagens etappe. Hviledag?

Skrevet av Kathrina, 28.09.2010 12:44:05
Heia Knut og Bjørn Ivar..vi følger med dere:)

Skrevet av Ståle S, 27.09.2010 17:12:07
Jaja...Det skulle selvfølgelig stå 4 til 5 grader, ikke 45!

Skrevet av Ståle S, 27.09.2010 17:10:42
Det Flemming glemmer er at Bie faktisk elsker både regn,lykt og 45 grader...Men at gutta takler ekstremvarmen er vi sikre på! Kjempebra med skikkelig daglig oppdatering Anders! Husk at du nå også må være psykolog der du sitter i din airconditionerte bil. Fortsatt god tur.

Skrevet av Flemming, 27.09.2010 09:38:29
Bie: i denne varmen kan du tenke på alle lykt turene i 4, 5 grader og regn du går glipp av her hjemme! Hold ut...

Skrevet av Morten M, 27.09.2010 09:17:45
Imponert! Følger spent med og ser at dere nå har kommet igjennom de første tøffe dagene. Dette er jo litt sånn som skrevet av en kjent for fatter for leeenge siden: Tenke det , ville det ( eller kansje riktigere vedde det), men gjøre det ! ! Og det Knut er du jo god på. Og om dere orker og kan så er det jo fint med litt bilder etterhvert Lykke til videre og stå ! Venter spent på oppdateringer.

Skrevet av Øivind, 27.09.2010 07:47:41
Bra oppdatering fortsett sånn!

Skrevet av Tommy, 27.09.2010 07:36:51
Kom igjen Knut... Heia Heia :)

Skrevet av John, 26.09.2010 10:38:38
Bloggen oppdaters ikke. Betyr det at dere har stått av???

Skrevet av Renate, 25.09.2010 21:21:56
Masse lykke til! Dette er jo barnemat for deg, Knut:)

Skrevet av ludvik, 25.09.2010 21:13:27
halla pappa kom igjenn ikke langt igjenn :P lykk til glad i deg ludvik

Skrevet av Øivind, 25.09.2010 17:06:42
Litt mer detaljer hvor dere er pr dag hadde vært bra, ellers så ryker veddemålet.

Skrevet av Per, 24.09.2010 22:28:34
Hvor mange kilometer de legger bak seg hver dag hadde vært interessant og vite.

Skrevet av Mona Skjæret, 24.09.2010 15:21:23
Dette beviser bare at du er som du alltid har vært KLIN SPRØ. God tur og lykke til.

Skrevet av Lennart, 24.09.2010 15:13:16
Jøss,40000 km med støttehjul,det er vel verdensrekord Knut? Har du med sykkelbuksa med blonder,eller den med spenoldyse og gelepute? Ta noen bilder da! Lykke til....

Skrevet av Line Hovde, 24.09.2010 13:35:36
lykke til til:) hilsen høybråten hårdesign Knut har du bhusket sjampo

Skrevet av John, 24.09.2010 08:07:36
Vi får håpe bloggen oppdateres, gjerne med dato og klokkeslett, slik at vi får fulgt med.

Skrevet av Ståle S., 23.09.2010 19:26:58
Nesa opp og blikket frem. Dette er deres kontinentkryssing. Antagelig en vel så stor psykisk som fysisk utfordring, men jeg er sikker på at det blir en stor og minneverdig opplevelse. Lykke til, følger med hver dag! Ståle.

Skrevet av Ole på MK., 23.09.2010 18:21:39
Knut,du er gæren på ordentlig. Man kjører mc på en sånn tur.God tur.

Skrevet av Céline og Marcus, 23.09.2010 17:12:03
MASSE LYKKE TIL :):)

Skrevet av John, 23.09.2010 14:30:14
Knut! Du har glemt rompesalven på kontoret. Lykke til;)

Skrevet av Åse, 23.09.2010 14:03:16
Ha en fin tur gutter :) Det blir spennende å følge med på sykkelturen!

Skrevet av flemming, 23.09.2010 10:07:34
Lykke til karer..håper dere legger ut litt bilder etterhvert! Flemming