Da er vi i gang! Skiløper 2015

Publisert 08.01.2015 22:51:39 av Emilie Jul - Larsen Aas
Kategorier: Langrenn
Som den heldige vinner av stillingen som Skiløper bør jeg nå ha de beste forutsetninger for å gjøre det bra på Holmenkollmarsjen 7. februar.
I går var jeg innom butikken i Torggata og hentet hjem en hel haug med utstyr. Skiene plukker jeg opp i morgen ferdig preppet, klare til testing i helgen.  
Som introduksjonen sier er jeg fysioterapeut, men jobber som forskningskoordinator i Biomet. Jeg har mann og 2 døtre på 3 og 5 år. Vi har en hektisk hverdag, men gleden av å trene og konkurranseinstinktet gjør at vi får til å trene (nesten) det vi vil likevel. Den som vil får det til!
Å få denne muligheten trigger meg, og tvinger meg til å gire opp og gi litt ekstra frem mot marsjen. Jeg håper å få hjelp til å strukturere treningen min i tillegg til å utnytte det gode utstyret maksimalt. 


Første økt som skiløper gikk på beina. Kaldt, litt isete her og der, men valgte å løpe med vanlig sko uten pigger. Det fungerte helt fint. Jeg var heldig å få følge av min tidligere kollega og venninne Britt Elin hvis maraton tider inspirerer. Løpingen gikk greit og pratingen enda bedre! Jeg testet ut den nye klokken fra Polar. Det tar litt tid til å bli vant til nytt utstyr, men den funket bra og gav meg oppmuntring og den informasjonen jeg trengte etter endt trening. Det jeg håper å få hjelp til er å utnytte dens egenskaper også under treningen.
I dag ble det 15,89 km med en gjennomsnittsfart på 5:16 min/km. Beina kjentes stort sett ok. Litt tunge mot slutten. Det viste seg at tirsdagens trappetrening i Kollen fortsatt satt litt i leggene. Gleder meg å få ski på beina igjen. Fjellet kaller!


Tags: skiløper, oslosportslager, holmenkollmarsjen, skiforeningen, skimarathon, turrenn, skirenn, redline, madshus, alpina, polar, swix, rottefella,

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Lars, 14.01.2015 08:38:32
Lykke til! :)