Drømmeforhold i Birkebeinerrennet 2015

Publisert 25.03.2015 07:30:00 av Lars Petter Stormo
Kategorier: Langrenn
Trudes rapport fra Birkebeinerrennet fra hennes blogg:


Da var årets siste skirenn unnagjort, og det ble en av sesongens fineste skiturer. Ikke bare var det knallfint vær med sol og minusgrader, men jeg hadde gode ski, en kropp som fungerte bra og gikk inn til tiden 3:35. Det holdt til en tiende plass i aldersklassen. Målet før gårsdagens renn var å klare å gå på ca. fire timer, så jeg trodde nesten ikke mine egne øyne da jeg kikket på klokka ved målgang. Jeg hadde teipet et tidsskjema på den ene staven, med tider jeg måtte passere Skramstad, Kvarstad og Sjusjøen på for å klare fire timer. På Skramstad og Kvarstad lå jeg langt foran skjemaet, så jeg bestemte meg for ikke å sjekke klokka på Sjusjøen, men vente til jeg kom i mål. Jeg trodde nesten ikke mine egne øyne da jeg passerte mål, og så at jeg hadde klart målet med 25 minutters margin! Moro:-)


Astrid Brathaug Sørset og meg etter målgang på Birkebeineren Skistadion.

Oslo Sportslager hadde ordnet et skreddersydd opplegg for oss. Vi dro med minibuss fra butikken til Rena fredag ettermiddag. Her hadde Sportslageret leid et kjempekoselig hus med sengeplasser til hele gjengen på 20 stk. Vi kom frem til ferdiglaget middag, dessert og snop. Smøreteamet pratet med hver og én av oss om hvordan vi ønsket skiene, og de jobbet hele kvelden og natten med å få skiene klare til lørdag morgen. Moro å føle seg som en proff, og at alt legges så utrolig godt til rette for at vi skal få en så god skiopplevelse som mulig. Lørdag var det fellesfrokost før vi ble kjørt til start. Her fikk vi skiene våre, og så var det bare å komme seg til start. Tusen takk for et fantastisk opplegg! Jeg startet 08.15, og hadde knallgode ski hele veien. Jeg hadde bedt om spikerfeste, og det fikk jeg!


Her er gjengen samlet utenfor huset, klare til å bli kjørt til start kl. 06.40 lørdag morgen:-)

Neste lørdag drar vi til Mallorca – vårt favorittreisemål i påsken. Jeg gleder meg maks til lange sykkelturer, intervaller, kaffestopp, god mat, shopping +++ på den herlige øya.
Rapporter fra fjorårets påskeferie finner du her:
Mallorca på sitt beste, del 1
Mallorca på sitt beste, del 2
Røft møte med open water på Mallorca

Hilsen Trude

Tags: birkebeinerrennet

Kommentarer

  •  


  •