Endelig på norsk natursnø!:)

Publisert 09.11.2011 20:13:52 av Carl Fredrik Hagen
Kategorier: Langrenn
Det nasjonale åpningsrennet på Beitostølen til helgen ble avlyst pga. snømangel. Planen var å gå der, men uten snø er det vanskelig å arrangere skirenn! Heldigvis kan Valdresflya, 20 min fra Beito, varte opp med norsk natursnø og fantastiske omgivelser:)


Dro oppover til Beitostølen i dag for å trene på Valdresflya ut uken. Selv om det er fantastiske barmarksforhold hjemme som jeg har utnyttet godt, er det viktig å komme seg på snø når muligheten er der 3.5 t hjemmefra:) Det er preparert 10-15 km med løyper, både for klassisk og fristil. Klassiskløypene går på Rasletind-siden av veien, mens skøytetraseen ligger på motsatt side. Fikk en fantastisk fristilsøkt med solnedgang i ettermiddag. Vindstille, skare, skyfri himmel, fullmåne og få folk. Bedre kan det ikke bli:) Lar bildene si resten;)Det er ikke mye snø, men løypemannskapene gjør en bra jobb!

Fantastisk fint lys over Bitihorn!:)


For de som ikke har mulighet til å komme seg på snø er det utrolig bra barmarksforhold i Oslo-området både for rulleski og løping i skogen og myra. Utnytt dagene! Ta f.eks. en løpetur på sti på kvelden med hodelykt - både morsomt og utrolig bra trening. Hold av lørdag eller søndag til en skikkelig langtur i skogen med innlagt bolle/vaffelstopp på Kikut, Vangen eller Løvlia:) God trening!


Carl Fredrik:)

Tags:

Kommentarer

  •  


  •