Etter kampen: Godset - Molde 16/6-11

Publisert 17.06.2011 08:18:53 av Kenneth Larsen
Kategorier: Fotball
Etter endt arbeidsdag, et leilighetskjøp og en liten matbit, gikk turen til Drammen og Marienlyst Stadion. Været var strålende og alt lå til rette for en fantastisk fotballkamp.
Slik skulle det, for min del, dessverre ikke bli. For selv om "Godset" styrte kampen de siste 70 minuttene, var ikke det nok mot et Moldelag som fikk hull på byllen allerede etter 12 minutter, ved Pape Pate Diouf. 0-1 ble forøvrig også sluttresultatet.
Molde hadde også en meget god Bugge Pettersen i "goalen", i tillegg til en Ole Gunnar Solskjær som tydligvis har studert Strømsgodset nøye, og visste hvordan Drammenserene kunne stoppes.


Her gratuleres Bugge Pettersen av en strålende fornøyd Solskjær.


Startoppstillingen ble som forventet, selvom jeg gjerne kunne sett Ola Kamara på banen fra start. Det ble ikke helt den starten hverken jeg eller andre mørkeblå hadde sett for seg. For vanligvis så trygge "Godset", så ut som juniorer det første kvarteret, med passningsfeil etter passningsfeil.
Det utnyttet Molde og allerede etter 12 minutter, sto det 0-1 på resultat-tavla. Det var imidlertid det Molde hadde av sjanser frem til et par kontringer rett før slutt mot et offensivt Godsetlag. For i mellomtiden vartet Godset opp med en rekke gode angrep. Deila tok grep i pausen og endret formasjon til 4-4-2, Ola Kamara kom inn for Fredrik Nordkvelle og dannet med det spisspar med Jo Inge Berget. Banens beste, Lars Christopher Vilsvik (bildet), spilte igjen strålende for Strømsgodset og ble også snytt for straffe i det 67. spilleminutt.


Vilsvik med krampe rett før kampslutt.

Ellers var det årsbeste av nevnte Berget, og Konradsen har virkelig kommet inn som et friskt pust i den unge Godset-leiern.
Alexander Aas og Øyvind Storflor forlot banen i løpet av andre omgang, med det som henholdsvis kunne se ut som en strekk i låret og ryggproblemer.
Tross tap er jeg likevel fornøyd med kampens prestasjoner, og fortsetter vi sånn i søndagens bortekamp i Lillestrøm, kommer det til å resultere i både mål og poeng.

Tre nye år:

Muhamed Keita (20) har nylig signert en ny tre-års kontrakt med Strømsgodset, som binder ham til klubben ut 2014.
Det samme gjorde Lars Christopher Vilsvik (22) og Kim Andrè Madsen (22) for kort tid siden.

                                                                        
                                                                                     Kenneth Larsen

Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!Tags: tippeligaen, strømsgodset, molde, fotball

Kommentarer

  •  


  •