Fellestreninger for kundegruppen til Oslo Sportslager

Publisert 16.11.2011 12:07:18 av Jan Christian Kaltenborn
Kategorier: Løpesko
Igår ble det gjennomført en nyhet for sportslageret sin kundegruppe nederst i Akerselva ca 7min lett jogg fra butikken. Fellestrening i løp. Treningen foregikk fra kl 17:00 til litt rundt kl 18:00. 


Vi var tilbake ved butikken rundt ti over seks ferdig nedjogget.  Vi var fire stykker totalt som møtte opp hvorav det kom en etterslenger som møtte oss direkte ved startpunktet av runden vi skulle løpe. Runden hadde jeg selv vært oppe og målt tidligere på dagen til 380m. Økten vi skulle ha og som vi kommer til å ha en stund fremover var 1500metere. Løypen er relativt flat noe som gjør at du kan holde en relativt jevn og god intensitet på alle dragene. 

Det var litt startvansker på noen når det kom til hvilken intensitet de skulle holde, men det gikk seg stort sett til utover i økten. Et par av de som stilte startet litt i ivrigste laget, noe som gjorde sitt til at siste draget gikk litt saktere enn de midterste, men det er vanlig og gjerne noe som går seg til etterhvert når man blir vant til å løpe slike økter med sånn intensitet. En del av dem var jo vant til å løpe 4*4min og da blir det gjerne litt innjusteringer når man skal løpe en slik aerob økt. Det å treffe riktig sone og det å klare å ligge der hele tiden er heller ingen spøk. Vi løp totalt 4x1500m og stort sett alle gjennomførte på en god måte. Responsen etterpå var bra og det var tydelig at de likte treningen og ville gjerne komme flere ganger. Jeg for min del er også veldig fornøyd og håper og se de samme -og gjerne flere nye fjes på neste trening til samme sted og tid dvs. utenfor sportslageret sine lokaler neste tirsdag kl. 17.

Jan Christian Kaltenborn 
Tags:

Kommentarer

  •  


  •