Fine langturer i nydelig vårvær

Publisert 18.03.2012 21:33:59 av Trude Wermskog Stormo
Kategorier: Sykkel
Denne helgen har jeg fått 6.5 fine timer på sykkelsetet. En tur tok jeg alene og en sammen med gode sykkelvenner.


Jeg valgte å droppe Birkebeinerrennet i år til tross for at jeg har gått mye på ski i vinter og egentlig var godt rustet til å ta turen fra Rena til Lillehammer. Men siste skituren jeg hadde, ble på grunn av den tidelige våren, tatt allerede 28. februar. Siden da har jeg kun hatt fokus på sykling og hatt mange fine turer på veien. På lørdag ble det derfor ikke start i Birken, men en kjempefin sykkeltur istedenfor. Jeg trillet alene ut fjorden til Klokkarstua, over til Sætre, til Spikkestad og så hjem. Kjørte tre drag underveis: først opp bakkene fra fjorden mot Klokkarstua (13 min drag), så fra Åros til Midtbygda (14 min) og så et kortere drag mot Spikkestad (5 min). Brukte 3.15 på runden.
 
Mer detaljer om turen på Strava.com


Søndag ble Lars Petter og jeg med på langtur rundt Eikern sammen med gode sykkelvenner. Det ble en kjempefin tur i vårsola med innlagt kaffestopp i Eidsfoss:-) (Syklet i 3.15)
Har med andre ord hatt en super sykkelhelg. Nå teller Lars Petter og jeg bare ned til torsdag. Da reiser vi til La Gomera for en seks dagers fotoshoot med Gore Bike Wear og Running Wear. Gleder oss!!


Kaffestopp på Eidsfoss. Fra venstre: Jan Dekko, Morten Solvang, meg, Silje Ledsaak, Thomas Kleven og Finn Vegard Nordhagen.

 

 

Mer detaljer om turen på Strava.com


Vårlig sykkelhilsen fra Trude

Tags:

Kommentarer

  •  


  •