Fotoshoot med Gore på La Gomera

Publisert 29.03.2012 10:32:32 av Trude Wermskog Stormo
Kategorier: Løpesko, Sykkel
Livet som sportsmodell er herlig! :-) Det er konklusjonen etter seks fantastiske dager med Gore Bike Wear og Gore Running Wear på La Gomera.


Torsdag 22. mars var det klart for nok et eventyr med det fantastiske teamet som lager kataloger og alt reklamemateriell for Gore Bike Wear og Gore Running Wear. (Kanskje du finner noe du liker her). Lars Petter og jeg har jobbet for dem flere ganger tidligere, og da de spurte oss om vi ville bli med til La Gomera for å ta bilder av sommerkolleksjonen for 2013, var vi ikke sene om å si ja også denne gangen. En kjempebonus var det da også at våre gode venner Silje Wangensteen Dahlsrud og Thomas Dahlsrud også ble med som sykkel- og løpemodeller.

Vi ankom La Gomera sent torsdag kveld, og ble møtt av Gore sin representant Hannu Haslach, art director Neil Chrisholm og de tre svenske fotografene Jan Söderström, Mikael Kårelind og Peter Karjel. Vi ble innlosjert på den fantastisk resorten Hotel Jardín Tecina, som ligger på en klippe med utsikt over Atlanterhavet og naboøya Tenerife med det majestetiske fjellet Teide. La Gomera er en av Kanariøyene, men i motsetning til Tenerife og Gran Canaria, er dette en ganske uberørt øy. Her er det stille og fredelig, og landskapet er svært kupert, frodig og variert. Her var det derfor lett for Gore-teamet å finne fantastiske locations for alle bildene som skulle tas. Det kanariske folket kaller øya "den runde øya", som er en veldig passende beskrivelse. Her finnes frodige daler som skjærer seg gjennom landskapet fra øyas indre og ut mot havet. Ser man øya ovenfra, minner den faktisk om et sykkelhjul:-) Hvis du bruker litt fantasi…:-)

Planen var å begynne å ta bilder og video på fredagen, men vi hadde et problem: Alle syklene og alt tøyet sto fast i tollen… Krise! Men mange telefonsamtaler mellom Gore og de noe firkantede og trege folkene i tollen, gjorde at vi heldigvis fikk syklene lørdag morgen. (egentlig ville ikke tollerne sende dem ut av tollen før på mandag – Spansk tid = mañana mañana :-). Vi hadde på grunn av denne forsinkelsen, mistet en viktig arbeidsdag, så nå var det bare å stå på. Heldigvis var alle stedene vi skulle ta bilder allerede funnet, så det var bare å gå i gang. Vi startet tidlig fredag morgen og dro nordvestover på øya til et fantastisk utsiktspunkt. Her ble vi tatt bilder av på en spektakulær sti med kaktuser på den ene siden og et stup på den andre. Vi var litt skjelvne alle mann, men vi ble vant til høyden etter hvert og bildene ble helt rå! All ære til fotografene. Helt utrolig flinke! De neste dagene sto også landeveissykling og løping på programmet. Silje og jeg ble brukt til å ta bilder av landeveisklær og terrengsykkelklær, mens Lars Petter og Thomas både syklet og løp. Innimellom slagene fikk vi også tid til å slappe av ved hotelbassenget og trene litt på egenhånd. På kveldene koste vi oss med og mat og drikke. Vi har rett og slett hatt det utrolig hyggelig, og jeg har hatt så mange latterkramper at jeg ikke har trengt å trene en eneste situps disse dagene. Ikke rart at konklusjonen etter disse dagene ble: Livet som sportsmodell er herlig! ;-)

Men det er jammen ikke synd på oss selv om Gore-eventyret er over for denne gang. Allerede i morgen reiser Lars Petter og jeg Mallorca og blir der hele påsken. Jeg gleder meg veldig til å sykle mange mil på den nydelige øya sammen med gode venner, shoppe i Palma, nyte solen og spise tapas:-) Ekstra gøy er det også at jeg har fått min nye racer – et smykke av en sykkel i fargene rosa og hvit. Gjett om jeg gleder meg til å teste den!

God påske!

Her er noen ”behind-the-scenes”-bilder fra en uforglemmelig tur til La Gomera: 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Tags:

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Trude, 05.04.2012 21:36:40
Hei Kristine!:) Håper du har fått noen fine turer på raceren:) Når det gjelder sportsbriller vil jeg anbefale Oakley. De er i en klasse for seg og finnes i mange fine farger og modeller.(jeg bruker modelene Rader og Jawbone) God påske!:))

Skrevet av Mikael, 03.04.2012 16:38:13
Great!

Skrevet av Kristine, 01.04.2012 21:02:26
Utrolig stilig! Så jo helt fantastisk ut på den øya:) har børsta støv av raceren og skal ut på første tur i påska, spennende! Kanskje jeg skal investere i noe nytt sykkeltøy også?;) har du forresten noen tips til trenings/sykkelsolbriller??god påske!