Godset - sommeroppdatering

Publisert 19.07.2011 14:59:22 av Kenneth Larsen
Kategorier: Fotball
Mye har skjedd siden sist. Og mens jeg har hatt to ukers ferie, har Godset rukket å spilt 3 kamper,
mot henholdsvis Vålerenga (borte), Rosenborg (borte) og Start (hjemme).
Det har ført til en uavgjort, et tap og en seier. Og med det ligger Godset godt plassert på en 3. plass, etter halvspilt serie. I tillegg til dette har forsvareren Glenn Andersen blitt far på ny, Fredrik Nordkvelle har besluttet at han er ferdig i Strømsgodset i sommer eller etter sesongen, og det har vært 3. kvalikrunde-trekning i Europa League.                                                         


Vålerenga - Godset 2/7-11:

Dette var en kamp av MEGET stor betydning, siden jeg er Godset-frelst og min jobbkollega i fotballavdelinga på sportslageret, er Vålerenga tvers igjennom. Vi bestemte oss tidligere i år for at i årets to seriekamper mellom Godset og Vålerenga skulle "taperen" gå en hel dag iført drakten til motstanderens lag. Noe som betyr at jeg måtte ikledd meg Vålerengadrakt ved Godset-tap, og omvendt.
Kampen ble en jevnspilt affære som endte med 2-2 og poengdeling. Jeg har vel størst grunn til å være fornøyd med det, siden Godsets 2-2 scoring kom på overtid, ved Muhamed Keita. Så vi slapp med skrekken denne gang. Målscorere for Vålerenga, var Fengor Ogude og Youssef Konè. Godsets mål ble satt inn av henholdsvis Alfred Sankoh og nevnte Muhamed Keita.
Ikke før 20. November er returkampen i Drammen, da satser jeg på at jeg får lagt ut noen bilder av Stian, iført Godsets nydelige drakt.
Muhamed Keita feirer 2-2 scoringen mot Vålerenga.Rosenborg - Godset 9/7-11:


Dette var en kamp jeg i utgangspunktet ikke forventet noe, men håpet om poeng var tilstede.
Slik ble det imidlertid ikke. En ganske god bortekamp av de mørkeblå synes jeg, men det hjelper fint lite når det var Rosenborg som scoret målene, og vant fortjent med siffrene 2-0. Målscorere var Jim Larsen og innbytter, Trond Olsen.Jim Larsen og resten av Rosenborg feirer 1-0 scoringen.Godset - Start 17/7-11:


Dette var virkelig kampen vi hadde noe å revansjere, for etter to tidligere oppgjør i år mot Start,
har det endt med to noe ufortjente tap.
Godset styrte kampen fra A-Å og Start hadde faktisk ikke en eneste sjanse på mål, nærmest var Ole Martin Årst med et volleyskudd en halvmeter over Adam Larsen`s mål. Godset vant enkelt 3-0, og resultatet kunne vært mye større. Jeg ble faktisk til tider i andre omgang meget imponert over det Godset presterte. Målscorere var Øyvind Storflor, Ola Kamara og Alfred Sankoh.Ola Kamara men en herlig lobb som ga 2-0 til vertene.


Fredrik Nordkvelle:

Så er det dessverre klart at Nordkvelle ikke blir å finne i Godsetdrakt neste sesong. Det har ligget i kortene, og jeg har følt meg rimelig sikker på at dette kom til å skje. Men det er allikevel bittert, siden dette er min favorittspiller. Men sånn er fotballen. Nordkvelle er en veldig sympatisk og real gutt som virkelig fortjener å komme seg til en annen klubb, om det virkelig er det han ønsker.

Så håper jeg bare en utenlandsk klubb kommer å snapper han opp, så jeg slipper å se han i en annen norsk tippeligadrakt.
Både Brann og Viking har følere ute, og Rosenborg la som kjent inn to bud på Nordkvelle før sesongstart. 25-åringen er bosmanspiller og kan forlate klubben vederlagsfritt. Godset hentet Nordkvelle fra Pors Grenland i 2007 og Porsgrunn-gutten har vært en av Godsets beste og viktigste spillere de siste sesongene.Ekte kjærlighet?   Nordkvelle ferdig i Godset.
Europa League kvalik:


3. kvalik-runde i Europa League er trukket, og Godset møter selveste Atletico Madrid, med spillere som Diego Forlan og Sergio Aguero.
Første kamp er allerede torsdag 28. Juli i Madrid, mens returkampen spilles i Drammen den 4. August. Dette blir Godsets første kamper i Europacupen siden de møtte Aston Villa i 1998. Jeg vil følge kampene og kommer til å skrive litt etter etter begge kampene er ferdige.
Om du hater Strømsgodset, eller liker Atletico Madrid, kan du kjøpe Atletico-drakta hos oss på oslosportslager.no.


                                                                      Kenneth Larsen


Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!

Tags: fotball, tippeligaen, godset, rosenborg, vålerenga, start

Kommentarer

  •  


  •