Hauern 2012 – Trude

Publisert 06.02.2012 12:43:22 av Trude Wermskog Stormo
Kategorier: Generell, Langrenn
På søndag stilte jeg til start i det 45 km lange turrennet Torleif Haugs Minneløp (Hauern) fra Lier til Drammen. Det ble en morsom og heldigvis ikke altfor kald opplevelse.
Jeg ble veldig lettet lørdag kveld da værmeldingen viste at temperaturen ville ligge på rundt -10 grader på start. I tillegg til ikke å fryse i hjel, visste jeg at jeg ville få spikerfeste, og det liker jeg! Jeg hadde bestemt meg for å ta det veldig rolig i starten fordi jeg ikke fikk varmet opp, og fordi jeg var usikker på om jeg i det hele tatt ville klare distansen… Men uansett hvordan det ville gå, gledet jeg meg veldig til å gå i fine, nyoppkjørte løyper. Men slik ble det ikke. Jeg ble veldig skuffet da jeg hørte at Lier ikke hadde kjørt nye spor før rennet. Det førte til at første halvdel av løypa ikke var kjørt etter det lille snøfallet som kom lørdag kveld. Det som kunne, og burde vært, knallharde trikkeskinner hele veien ble i stedet litt løse, slingrete og trå spor første halvdel. Men siste halvdel fra Eiksetra og til mål var heldigvis kjørt og her var forholdene helt perfekte! Tommel opp for det!

Underveis prøvde jeg å tenke på å holde et jevnt tempo, spise gel og drikke på alle de tre matstasjonene. Jeg hadde gel i en liten lomme bakpå begge leggene. Fungerte helt supert, og de var lette å fiske opp når jeg satt i hockey.
Jeg kom til slutt i mål på 3.15.25 og tredjeplass i klassen. Er fornøyd med tiden og plasseringen. Dette var mitt sjette skirenn noensinne, og konklusjonen er: Det er GØY å gå skirenn:-)

Jeg er fornøyd med dagen og gjennomføringen, men som alltid tenker jeg at jeg burde tatt i litt mer. Hehe:-) Høres det kjent ut? ;-)
Nå er der bare å lade opp til neste utfordring med ski på beina: Montebellorennet den 18. februar.


Var forresten morsomt å bli omtalt i Drammens Tidendes sak om Hauern i forkant av rennet og etter rennet.

Resultater.
 

Trude


Tags:

Kommentarer

  •  


  •