High5 sportsernæring

Publisert 17.03.2013 19:10:14 av Carl Fredrik Hagen
Kategorier: Generell, Langrenn, Løpesko, Sykkel
High5 er for mange et ganske ukjent merke innen sportsernæring. Vi på Oslo Sportslager begynte å ta inn dette for et par år siden, og de første månedene testet jeg produktene både i konkurranse og på trening. Jeg ble imponert over kvaliteten på produktene og i fjor brukte jeg kun High5 på trening og i konkurranse.


Magen min tåler ikke hva som helst under konkurranse. Jeg blir veldig fort dårlig, og mange produkter fra andre leverandører takler rett og slett ikke magen min. High5 sine produkter er snille mot magen, har en naturlig smak (hverken for søtt, salt eller syrlig) og gir energi som varer.

Jeg tenkte å skrive litt om hvilke produkter jeg bruker og når jeg bruker dem:


IsoGel: Gel som jeg bruker på konkurranse. Finnes  i forskjellige smaker: wild-berry, orange og citrus. Fordelen med disse er at de er mye mer flytende enn "vanlig" gel, så du slipper å drikke noe i etterkant for å få bort alt klisset i munnen. Fåes både med og uten koffein. Koffeinvarianten heter IsoGel+.

                                                       
4:1 Energybar: Energibar basert på korn og naturlige råvarer. Inneholder 4 deler karbo og 1 del protein. Metter og gir energi som varer. God og mild smak. Bruker denne under lange ritt og på lange treningsturer.

                                    Energybar: En litt søtere bar, men fortsatt lagt av korn. Fåes med kokossmak, banansmak og bærsmak. Energi som holder lenger enn en vanlig. Lavt fettinnhold. Kun 2%! Bruker denne også under lange ritt og under lange treningsturer.

                                                     Proteinbar: Kvalitetsproteinbar som spises etter trening. Lett å få ned og god smak. Lavt fettinnhold og mye protein. Fåes i smakene sjokolade og banan.


                                                      


Zero-tabs: Dette er et av yndligsproduktene mine. Det er tabletter som du blander i vannet. Ingen kalorier, men med salter og elektrolytter. Fåes i forskjellige smaker, bl.a. bær, appelsin, sitrus. Fåes også med koffein. Bland 1 tablett i drikkeflasken, enten 0.5L eller 0.75L. Med zero-tabs på flasken fremfor vanlig sportsdrikk holder du lenger på fettforbrenningen.
Jeg bruker zero-tabs på trening når det er varmt ute og væsketapet er stort, samt på rulla inne.
Digg med litt smak på vannet innimellom;)

                                                                 
4:1 Sportsdrikk: Sportsdrikk som jeg bruker under lange maratonritt. Veldig skånsom mot magen og inneholder protein, samme som energibaren. God smak og gir deg det du trenger under ritt. Hender jeg blander et par isoGel i flasken under lange ritt.

                                                                          
EnergySource: Sportsdrikk uten protein. Bruker denne på litt kortere ritt, samt som avveksling fra 4:1 mtp. smak. Finnes i litt flere smaksvarianter. Mild og god for magen. Lett å få ned når du er silten;)


                                                                


Protein Recovery: Proteinpulver med karbohydrater. Blandes i melk eller vann. Fåes i smakene sjokolade og banan/vanilje. Vi har denne i både stor dunk og ferdige posjonsposer. Bruker dette etter hardøkter og i harde treningsperioder. Tas rett etter trening, før vanlig måltid.

                                                                      Jeg kommer til å bruke High5 hele sesongen på alle ritt. Har du spørsmål eller egne erfaringer, så bare bruk kommentarfeltet under!Carl Fredrik
Tags:

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Carl Fredrik, 20.03.2013 13:51:50
Zerotabs med citrussmak blir bestilt i dag. Forhåpentligvis har vi den inne på fredag. Nettbutikken skal oppdateres med en gang vi får den inn:)

Skrevet av Zero, 19.03.2013 22:08:38
Takk for raskt svar og respons! Bare et lite spørsmål til før jeg fyller handlekurven: Får dere inn citrussmak på zero?

Skrevet av Carl Fredrik, 19.03.2013 14:31:08
http://www.oslosportslager.no/produkt/high5zerotab29968.aspx

Skrevet av Carl Fredrik, 18.03.2013 22:55:03
Hei:) Zerotabs er ganske genialt! De er av en eller annen grunn ikke ute i nettbutikken, men vi har de i butikken. Både med og uten koffein og i de fleste smaker. Skal be de legge ut i nettbutikken;)

Skrevet av Zero, 18.03.2013 22:49:40
Zerotabs ser genialt ut, men det ser ikke ut som om dere selger disse?