Klar til start! Swissman 2015 - Kjetil H. Dammen

Publisert 19.06.2015 20:18:53 av Kjetil Dammen
Kategorier: Generell, Langrenn, Løpesko, Sykkel
I natt/morgen tidlig går endelig starten for min triatlondebut. Og for en debut det blir! Har vært i Sveits noen dager og fått gjort meg kjent med sykkelløypa. Den er utfordrende og noe av det sjukeste og kuleste jeg kommer til å sykle!


Det er tre pass som skal forseres, så det blir nok av høydemeter som skal forseres både oppover og nedover. Hårnålsvinger, brostein, rette strekninger med høy fart, fin natur og små alpeveier er det jeg skal kjempe med og mot. I tillegg til dette er det meldt et vær som er en god norsk sommer verdig. Regn, regn og kanskje litt sludd og snø på toppene betyr at prinsippet mitt med å bare sykle i godt vær (nok en gang) blir brutt.Og alt dette er uten hensyn til maratonen på slutten.
Den har jeg ikke orientert meg mye om, bortsett fra at det går oppover mot slutten. Løpe skal jeg om det går opp, flatt, opp eller opp, så sikkert greit å ikke helt vite hva jeg går, eller løper til.Svømminga blir i hvert fall hyggelig. Vannet er behagelig, og uten mye sjø, det er varmt og godt ved start, med palmer, sitrontrær og drueranker. Kontraster til hva som venter utover dagen i morgen.Aner ikke hva jeg kan forvente av tid, men håper å bruke ned mot en time på svømminga, 7 timer på syklinga og 4 timer på løpinga. Da vil jeg være godt foran tida som samboeren brukte på Norseman, selv om det ikke er sammenlignbart, men et mål er det i hvert fall. Det kommer uansett til å gå opp og ned på flere plan.Kjetil Hagtvedt Dammen

Team LeaseplanGO
Tags: swissman, swissman2015, nxtri, teamleaseplango

Kommentarer

  •  


  •