Klatrekveld hos Oslo Sportslager

Publisert 05.05.2010 13:22:03 av Elise Koren
Kategorier: Klatring
Tirsdag 4. mai 2010


På Oslo Sportslager legges det stor vekt på at de ansatte blant annet skal ha stor produktkunnskap. I tillegg til å tilegne seg kunnskap og egne erfaringer ved bruk av utstyret Oslo Sportslager selger,
får de ansatte påfyll av kunnskaper blant annet ved å delta på ulike kurs og arrangementer arrangert av Oslo Sportslager eller forskjellige produsenter og levrandører. Kvelden fjerde mai var satt av til oppfriskning og kursing av de ansatte innen klatreutstyr.Hovedtemaet denne kvelden var gjennomgang av en mengde produkter for klatring. I hovedsak nye produkter for sommeren innen kategorien hardvare (karabinere, sikringsutstyr, bremser osv.), tilleggsutstyr som slynger etc., og klatreutstyr vs. industriklatreutstyr. Crashpads og Slakkline var også to "hotte" temaer. I tillegg til en gjennomgang av utstyret var det lagt opp til diskusjon, og tilbakemelding etter utstyrstesting. Både nyansatte, deltidsansatte og "gamle travere" møtte opp og delte sine egne erfaringer med bruk av ulike produkter.

Det store høydepunktet for kvelden var celebert besøk helt fra Italia - nærmere bestemt representanter fra den velkjente klatreutstyrprodusenten Camp. Her blei det rom for et foredrag om Camps historie, og om deres fremtidsplaner. Endel av besøkstiden gikk også med til spørsmål og svar, både i forhold til Camps klatreprodukter, klatring og om Camp generelt.
Tags:

Kommentarer

  •  


  •