Klatring - 1. uke i Hueco

Publisert 18.01.2010 15:21:36 av Øyvind Ville Sæter
Kategorier: Klatring
Da har vi vært her en uke ca. og mye har skjedd. Først og fremst er fingern som jeg har slitt med en sund blitt mye bedre, og nå som jeg tør å ta i igjen, merker jeg at formen blir bedre for hver dag.


Ida og Mehmet er de værste A-menneskene jeg noen gang har vært på tur med; de klarer ikke sove lenger enn til halv sju-sju, og klokka ti slokner de i et kor av smatting og snorking (mehmet bidrar mest i musikalen). Camilla "3punkt" Knudsen imponerer i takoverhengene og hun er visstnok tatt på fersken i å gjøre et "footoff-flytt"!

klatring


Vi klatra og spiste middag en dag med en gjeng veldig hyggelige dansker, utover kvelden kom det fram at de på sin 12 dagers klatretur hadde brukt 6 dager på shopping!! Ha ha, sorry Thomas, David, Paw og Kennet...det måtte jo komme fram til slutt!;) 

Mehmet knasker allerede   voltaren og henger på 7C på hviledagene. Ryan presenterte oss for Andy, en supertrivlig guide og klatrer som har eiendom, campingvogn og eget fjell borti ørknen her. Han kjenner parken ut og inn og får oss inn de dagene vi ikke har reservert. Og han lager musikk og knallgod spagetti med kjøttboller. Jason Kehl er lav.
 


"På vei til kontoret""  Husker ikke helt hva han over heter, men han er ganske gammel. Ellers en rolig kar. "" Moonshine roof ""Andy overrasker seg selv på Purple flowers""Mer Purple flowers"


"Ida støter på Jiggsaw puzzle"


Tags:

Kommentarer

  •  


  •