Klatring - Life In The Tanks

Publisert 21.01.2010 08:43:53 av Øyvind Ville Sæter
Kategorier: Klatring
Livet rusler videre her i "the Tanks". Akkurat tilbake fra en forblåst dag på West Mountain.
Andy, den orientalske prinsen og jentene har støta, mens jeg tok en rolig dag og titta på et par tøffe linjer som må testes senere. Ellers har vi vært på en del nye ting på North, blandt annet Guns of Navarone og Bloodline, begge utrolig flotte.


" Guns of Navarone og Bloodline "

   
" Guns of Navarone, 8 meter med tynne halvt til kvartledds krimpere, veldig gøy og litt vondt... " "Camilla begynner å komme inn i den bratte og fysiske klatringa her og var veldig nærme på Lobster Claw i går og veldig nærme på nok et prosjekt i dag, Jigsaw Puzzle...""Ida har vært i støtet de siste dagene med blandt annet persing på Lobster Claw, her er hun nærme på Between the Sheets på West."


   
 " Nok en UFOkræsjlanding... "  " See Spot Ruuuun! "
" Purple flower "
" Jigsaw Puzzle, East Spur. Krimpet som f... Just as she likes it "
" Camilla tester Bloodline, en av de råeste for graden på North, fantastisk linje! "I morgen blir det North igjen, Jentene er utslitte etter 3 dager med støting, mens gutta kjører på videre. Gira på Loaded Direct og Free Willy, mr.M på Choir Boys. Ellers har Torstein, Knut og Steffen akkurat kommet etter noen kalde uker i Bishop! Shit, Hueco er helt rått!!Tags:

Kommentarer

  •  


  •