Løssnøkjøring; den beste hobbyen i verden!

Publisert 17.12.2008 12:46:00 av Thomas Aastebøl
Kategorier: Alpint


Vi har den siste tiden samarbeidet med gutta i Sch Produktion og vi har fått et skriv fra gutta selv. Les hva de har og si.
Det er forskjell på folk og folk. Visse anser høsten for å være en fin tid, løven skifter farge og det er fortsatt hyggelig temperatur. Andre som jeg ser høsten som en lang ventetid før snøen begynner å falle på fjellet.
Nå er vinteren her, alle de norske skianleggene har åpnet og fjellsidene er dekket med snø. En lang ventetid er over, og det er på tide å komme seg ut å nyte av det beste som finnes, skikjøring!

Jeg og noen venner driver et produksjonsselskap som lager skifilmer, Sch Produktion. Vårt mål er å vise hva det er som gjør løssnøkjøring til den beste hobbyen i verden. Vi vil formidle den herlige  følelsen man har etter en åk/tur når man står trøtt, men lykkelig og ser tilbake på åket/turen.

Vi har i år gjennom et samarbeid med Oslo Sportslager produsert en skifilm som heter "Pojkarna i bilen". Den handler om en gjeng gutter på tur i alpene under en 10 ukers periode. Seerne får se alt fra lykke til kjedelig venting på snøen, men der gleden med skikjøring står i fokus. Den 15. november hadde vi premierefest hvor vi viste filmen for 250 personer. I tillegg var det liveband, "Brutus" og en DJ. Filmen deles nå ut som gratis DVD til Oslo Sportslagers kunder.

Vi i Sch Produktion fortsetter nå vårt samarbeid med Oslo Sportslager i det vi nå begynner med årets prosjekt.
Vi kommer til å dele sesongen i tre deler. Nå i slutten av desember reiser vi til USA for å filme. I midten av januar er vi tilbake på norsk jord og da skal vi filme her hjemme i Norge. Vi vil vise hvilken fin kjøring som finnes akkurat "rundt hjørnet". Vår sesong avsluttes med at noen av oss reiser til Alpene og noen til Alaska.

Alt dette kan du lese om og se på vår hjemmeside www.schnabelka.se eller www.skiinfo.no. Vi kommer til å ha en videoblog, skrive artikler og små innlegg der vi forteller vår historie om jakten på puddersnøen.

En god jul og en god skisesong ønskes fra Eric & Sch Produktion.


Tags:

Kommentarer

  •  


  •