Mattis Sjøli |Er sesongen over pga coronaviruset?

Publisert 11.03.2020 13:06:09 av Kathrine Olivia Klokseth
Kategorier: Langrenn
Er det sånn at sesongen egentlig er slutt? Eller finnes det fortsatt skirenn og trene mot i år?


Hei!
I går kveld tok sesongen en dramatisk retning. Jeg var pakket og klar til å reise på Scandinavisk Cup i dag, men så kom beskjeden om at hele helgen var avlyst på grunn av Koronaviruset. Samtidig kom det beskjeder om at både Birken og Junior-NM på ski også er avlyst. Om to uker skal det være NM del 2 på Lillehammer, men jeg synes det er vanskelig å se for seg at det kommer til å bli noe av per nå. Sitter nå med en rar tomhetsfølelse og veit ikke hva jeg skal fokusere på fremover. Er det sånn at sesongen egentlig er slutt? Eller finnes det fortsatt skirenn og trene mot i år? Jeg føler meg ikke ferdig med årets sesong og håper at NM del 2 skal bli gjennomført som planlagt. For dere som skulle gå Birken eller andre turrenn, og som måtte sitte med samme følelse som meg, så er det vel bare en ting som gjelder. Se fremover og finn motivasjon i ett eller annet. Det er fortsatt skiføre i Nordmarka og på Sjusjøen er det metervis med snø. Utnytt våren til å få gått mye på ski! Forhåpentligvis blir det bedre vær snart og da ligger noen av årets fineste skiturer foran oss! Jeg har ikke peiling på hva jeg gjør videre denne sesongen, men nå skal jeg ta meg en skitur å finne ut av det. Håper at det fortsatt er mye vinter igjen i år og da det kan være mulig å gjøre mange gode skitester, slik at jeg har full oversikt over skiparken og veit hva som funker og hva som må byttes ut. For ordens skyld vil jeg også si at jeg forstår grunnen til at skirenn og idrettsarrangement blir avlyst og synes også det er bra at nasjonal helse går foran skirenn, lek og moro.

 Vi snakkes.


Tags:

Kommentarer

  •  


  •