Mattis Sjøli |Etter NM

Publisert 18.02.2020 07:33:00 av Kathrine Olivia Klokseth
Kategorier: Langrenn

Formen kommer seg!Hei igjen!
Har dessverre gått litt tid siden forrige innlegg, rett og slett fordi jeg ikke har hatt noe å skrive om. Var sjuk i ei uke, og brukte 3-4 dager på å komme tilbake i trening igjen. Begynte å trene bra lørdag 8.februar og synes at kroppen har reagert greit på trening siden det. Formen er dårlig, men forhåpentligvis på bedringens vei. Valgte å stå over denne helgas Norgescup på Gålå for å få trent litt før siste del av sesongen. Fryktelig kjedelig å stå over renn, men jeg håper at jeg skal få igjen for det de siste rennhelgene. Neste Norgescup er om snaue to uker, så rennene kommer på løpende bånd. Under ser dere denne ukas trening, der jeg har fokusert på mengde. Neste uke håper jeg å få tre gode hardøkter og at kroppen nærmer seg klar for nye viktige skirenn!

Vil også gi en «shoutout» til en gammel sliter: Har i det siste brukt Lillsport Legend på trening, en meget fin hanske for alle forhold, fra medium kalde dager til sol og varmt vær. Hansken blir ikke for kald og ikke for varm, og et stort pluss er veldig god kvalitet og slitestyrke! Her er det mange skiturer i et par hansker. Hanskene kjøpes hos Oslo Sportslager.

Ellers så ser jeg at uværet herjer over hele Østlandet, derfor må jeg friste litt med sol og trikkeskinner på Lillehammer- og Sjusjøområdet! Pek dere ut en dag med fin værmelding og kom dere til fjells!

 

 


Tags:

Kommentarer

  •  


  •