Mattis Sjøli |Hafjell Skimaraton

Publisert 25.02.2020 07:39:00 av Kathrine Olivia Klokseth
Kategorier: Langrenn

Morsomt å vinne skirenn, det blir ikke så
mange av dem i løpet av en sesong! 

 

Hei hei!
Endelig nærmer det seg Norgescup igjen, for min del! Til helga skal jeg gå 15km klassisk og 15km skøyting under Norgescupen på Veldre Sag. Jeg gleder meg til å gå et stort skirenn igjen, men samtidig er jeg bekymret for at formen ikke er god nok til å hevde meg godt. Etter at jeg var sjuk under NM og i uka etter det, har føler jeg ikke at jeg har kommet meg tilbake i god gammel form. Pulsen er høy, både på trening og i hvile, men det er fremgang og spore. Jeg blir litt bedre for hver hardøkt, men trodde vel egentlig at formen skulle bli bedre på kortere tid enn dette. Men jeg håper at formen er stigende, jeg gleder meg til å se hvor jeg står og jeg gleder meg til siste del av sesongen. Selv om formen ikke er på topp, skal jeg gjøre alt jeg kan for å få to gode renn, som forhåpentligvis vil bidra til at formen blir bedre mot de neste rennhelgene.

I helga som var deltok jeg på Hafjell Skimaraton, der jeg gikk 21km skøyting. Det var krevende forhold med mye vind, tåke og nysnø. Vi ble tidlig i løpet en gruppe på fire mann, med blant annet skiskytterlandslagets Lars Helge Birkeland. Jeg dro en del i starten, men utover i løpet sleit jeg skikkelig med å henge på gruppa. Heldigvis greide jeg å bite meg fast, og vant spurten. Morsomt å vinne skirenn, det blir ikke så mange av dem i løpet av en sesong! I tillegg til min seier, vant Anikken Alnæs 21km klassisk og Stein-Arne vant klassen sin på 21km skøyting. Så alt i alt var det en bra dag for Oslo Sportslager på Hafjell i helgen!

  Jeg gikk på OS7 og hadde ok ski, men tror nok kanskje at OS6 kunne ha vært enda bedre. Snøen var ny og finkornet, selv om det var noen plussgrader. Alt i alt ble det et skikkelig hardt skirenn der jeg måtte krige skikkelig, men det tror jeg at kan være veldig bra for formen videre. Hadde ikke gått skirenn siden 19.januar og trengte nok den gjennomkjøringen.

Følg med på Norgescup til helga, også kommer det en fyldig «racereport» neste uke. Vi snakkes!

 

 

 

 


Tags:

Kommentarer

  •  


  •