Mattis Sjøli | Hektisk førjulstid

Publisert 14.12.2017 09:24:33 av Ragnhild
Kategorier: Langrenn
Nå er jeg endelig tilbake i lett trening. Har hatt et par rolige uker for å hente meg skikkelig inn, og nå trapper jeg opp treninga sakte, men sikkert. Hovedmålet for sesongen er fortsatt NM på Hamar, og jeg har fortsatt troa på at jeg kan prestere bra der! Nå er det bare å treffe med treninga og krysse fingrene for at jeg er ferdig med uflaksen for denne sesongen! 


Denne uka har vært ganske så hektisk. Jeg hadde eksamen både på mandag og fredag, og har derfor måttet sittet en del med skole. Kan dessverre telle på ei hånd alle forelesningene jeg har vært på i år, så har måttet ta et skikkelig skippertak nå inn mot eksamen. Jeg synes at det fungerer greit for min del, fordi da kan jeg prioritere trening og hvile gjennom hele høsten og forvinteren. Nå har jeg bare en eksamen igjen før jul, og jeg kjenner at jeg gleder meg til å komme hjem på julefeiring. Håper bare at det kan bli litt skiføre hjemme også!

Ellers denne uka har jeg vært på rulleskimølla på Input Hamar, og fått kjørt en laktatprofil der. Har hatt samme testen flere ganger i sommer og høst, så var greit å få en status på formen. Testen var helt ok, men som forventa så viser den òg at formen per nå er alt for dårlig. 

 

 

Har også fått kjørt en skikkelig skitest på Birkebeineren skistadion. Det var -6 grader og hardpakket, omdannet snø. Testa OS 6, OS 7, OS 8, OS Torsby og en fabrikkslip fra Salomon. De beste skiene, både på følelse og fart, var medium par med OS 7 slip.

 

Her er noen av skia fra testen. 

 

Avslutta uka med juleverksted hos noen kompiser på Lillehammer. Vi hadde en pepperkakehus-konkurranse, der laget mitt vant med en mini-versjon av Eiffeltårnet. Alright å gjøre noe annet enn å bare trene eller ligge på sofaen også!

 

...kom selvfølgelig litt pynt på ettehvert!

 

 

 

 

Mattis Sjøli


Tags:

Kommentarer

  •  


  •