Mattis Sjøli | Introduksjon av ny løper for Team Oslosportslager

Publisert 13.11.2017 17:09:23 av Ragnhild
Kategorier: Langrenn


Jeg heter Mattis Sjøli og skal gjennom hele vinteren legge ut ukentlige innlegg på bloggen til Oslo Sportslager. Jeg er 23 år gammel, går på ski og studerer (noen ganger) Sports Management på Lillehammer. Jeg har gått på ski så lenge jeg kan huske, men begynte å satse mer seriøst når jeg startet på Hovden skigymnas som 17-åring. Nå bor jeg på Lillehammer og det har jeg gjort i over fire år.

 

Jeg har vært på Team Synnfjell i flere sesonger, men bestemte meg for at i år vil jeg satse alene, med mitt eget lille ”team”.

 

Her spiller Oslo Sportslager en stor rolle for at jeg skal kunne konkurrere på best mulig vilkår, ha best mulig skispark og ski på viktige skirenn. Mitt hovedmål for denne sesongen er NM på Hamar i starten av januar. Her håper jeg, og tror, at jeg skal være topp 40 på en av distanserennene. Ellers vil jeg gå nasjonal åpning på Beitostølen, Norgescup, Skandinavisk Cup og Birken. Jeg håper å kunne være topp 30 i flere Norgescup og Skandinavisk Cup-renn gjennom sesongen.

 

 

 Lillehammer 6. november i år. En god forsmak på sesongen!

 

 

Følg gjerne med på rapportene mine her, så skal dere få et innblikk i hverdagen til en langrennsløper. Dere vil få ”være med” meg på skirenn, trening og hverdagen ellers, og kanskje også få se litt hva jeg gjør for å koble av mellom slagene.

 

Gleder meg til fortsettelsen med Oslo Sportslager!


Tags:

Kommentarer

  •  


  •