Mattis Sjøli | Julegavetips til en langrennsentusiast

Publisert 05.12.2017 08:46:53 av Ragnhild
Kategorier: Generell, Langrenn

En ny uke har gått, og jeg er fortsatt ikke tilbake i full trening. Kroppen blir bedre dag for dag, men jeg har fortsatt ikke fått svar på alle blodprøver og tar det litt rolig inntil videre. Hos meg skjer det veldig lite om dagen, så jeg tenkte at jeg heller skulle komme med noen julegavetips! Mine tips er for skiløpere og andre treningsglade i alle aldre. 

 1. Felleski. Siden felleski først kom på markedet for et par år siden, har utviklingen gått veldig raskt. Atomic har utviklet en felleski med samme spenn og konstruksjon som en vanlig racingski. Her er du garantert spikerfeste og god glid! Sammen med en OS-slip, så har du superski på alt føre!

 

Atomic Redster C9 Skintec 17/18, felleski:

 

 

2. Piggsko! Alle som løper en del om vinteren har hatt følelsen av å være ”Bambi på isen”. På markedet i dag finnes det utallige ulike modeller som har pigger og godt grep på snø og is. Prøv deg litt frem og finn din favoritt! Min favoritt er denne skoen fra Inov8. Den har godt grep og god løpsfølelse. ​

 

INOV-8 Arctic Talon 275:

 

 

3. Utstyrssekk. En stor og fin sekk med masse rom er et must for meg på skirenn! Denne sekken fra Swix har også egne rom for skitne sko eller våte klær. Veldig kjekt å ha på konkurranser eller til og fra trening.   

 

​Swix NNT23 Tri Pack Støvelsekk, 38,5 L:

 

 

4. Skoovertrekk. For å få en best mulig opplevelse på skitur er det viktig å ikke fryse. Gode skoovertrekk holder på varmen og holder snø og vind ute. Jeg har blitt veldig glad i disse fra Lillsport.

 

Lil Sport Boot Cover Thermo, skotrekk:

5. Slip. Gi bort en skislip til jul! Jeg har selv OS-slip på mine ski og er veldig godt fornøyd. Min favoritt er nok OS7, en allround slip jeg har testet og brukt på flere typer forhold. Gi bort slip til noen du unner gode ski, gjennom hele vinteren! 

 

Slip hos Oslo Sportslager:

 

 

6. Ulltrøye. Gi noen du er glad i en god og varm ulltrøye! Jeg synes ulltrøyer er veldig godt å slenge på seg etter trening, eller som et ekstra lag på kalde dager. 

 

Devold Islender Man Shirt:

 

 

7. Et godt superundertøy sett er et must for alle som trener. Det virker både varmende på kalde dager, og avkjølende og luftig på litt varmere dager. Dette settet fra Swix er i tillegg veldig kult! 

 

Swix RaceX Bodywear LS:

 

Eller så kan jeg også på det sterkeste å ta med familien eller noen du liker på en skitur nå i adventstiden eller i romjula!

Alt dette mer til finner dere både på nett og i butikk. Stikk innom for enda flere tips og god service! ​

 

 

Mattis Sjøli

 

 


Tags:

Kommentarer

  •  


  •