Mattis Sjøli | Sesongåpning på Beitostølen

Publisert 21.11.2017 12:29:27 av Ragnhild
Kategorier: Generell, Langrenn


Denne helga har det vært nasjonal åpning på Beitostølen. Planen min var å gå begge distansene der oppe, men sånn ble det ikke. Etter et skikkelig skuffende renn på fredag valgte jeg heller å droppe søndagens renn, ​slik at jeg heller kunne trene. Det er verken gøy eller hensiktsmessig og gå skirenn når kroppen ikke er klar for det. Det er Norgescup på Gålå allerede kommende helg, og jeg håper å kunne ha formstigning der, enn å gå to dårlige renn på  Beitostølen. Absolutt ingen krise, jeg hadde et lenger treningsavbrekk i månedsskifte oktober-november og har ikke fått mer enn ei uke med god trening før sesongstart. Gikk glipp av over 40 timer trening og 4-5 viktige hardøkter for å være i den formen jeg aller helst ville vært, men formen kommer! Her ser dere et utdrag fra treningsdagboka mi Veldig kjedelig, spesielt fordi jeg synes at åpninga på Beitostølen er et av sesongens høydepunkt.

 

Her ser dere et utdrag av min trening i ukene frem mot sesongstart. Ikke rare greiene!

 

 

I helga fikk jeg veldig god hjelp av Anders og de andre gutta i smørebua. Vi fikk testet gjennom det som var av mine Salomon kald og medium kaldski i både klassisk og skøyting, samtidig som jeg fikk satt meg skikkelig inn i OS-slipene. Både jeg og Anders var fornøyde med testingen og er sikre på at vi fant et godpar eller to! For spesielt interesserte så gikk jeg på Salomon Yellow ski og OS 7 slip på fredagen. Hadde nok mest sannsynlig gjort det samme på søndag dersom jeg gikk rennet.

 

 

Nå rettes nesa videre mot NC-helg på Gålå. Jeg er ved godt mot og satser på formstigning!

 

 

Mattis Sjøli


Tags:

Kommentarer

  •  


  •