Mattis Sjøli |Sesongåpning på Beitostølen!

Publisert 26.11.2020 08:39:00 av Kathrine Olivia Klokseth
Kategorier: Langrenn

Endelig er det skirenn igjen, selv med visse begrensninger! I helga som var, var det sesongåpning på Beitostølen!

 

 Man kan helt sikkert diskutere hvorvidt det er riktig at nasjonale skirenn skal gjennomføres i den tiden vi er nå, men jeg er uansett veldig glad for at det ser ut som at det blir en konkurransesesong denne sesongen også! På Beitostølen var det strenge tiltak for å hindre smitte og de løperne jeg har snakka med sier at de følte at helse og sikkerhet var godt ivaretatt. Sesongåpninga for min del ble en real bomtur, etter at jeg fikk omgangssyken natt til fredag. Da var det bare å melde seg av de distansene jeg hadde tenkt til å gå og helle reise hjem. Veldig kjedelig og veldig frustrerende å ikke få gå de rennene som er nå, spesielt når det virker som at sesongen kan bli satt på vent når som helst. Siden Korona kom i mars, har jeg trent 800t og begynner å bli veldig klar for å vise hva jeg er god for! Heldigvis blir det skirenn på Sjusjøen første helga i desember og jeg håper at formen er kommet seg til da.

Fra første stavtak på snø i høst har jeg testet Salomon sine nye felleski. De heter Salomon S/LAB ESKIN og kommer med Salomon sin nye shift-binding, som er deres svar på «Rottefella Move». Har et eldre par med Salomon felleski og har aldri vært spesielt fornøyd. Tidligere har jeg hatt dårlig glid og ikke hatt feste. De nye skiene synes jeg at sitter som spiker på flere utfordrende fører og det at man kan flytte bindingen gjør at skia også får bedre glid, spesielt når man staker. Jeg har hatt bindingen på -2, for at den skal være lett å stake på, fordi jeg uansett synes at festet er bra nok. Jeg har rett og slett blitt «fellesski-frelst» og kan varmt anbefale disse for dere også. Fremover veit jeg hvilke ski jeg kommer til å velge hvis det er utfordrende å smøre!

Håper dere holder dere friske og raske og at vinteren snart kommer for fullt!

Vi snakkes.

 


Tags:

Kommentarer

  •  


  •