Mattis Sjøli |Snart Norgescuprenn

Publisert 18.01.2019 13:42:30 av
Kategorier: Langrenn

Hallo!


Nå nærmer det seg for alvor Norgescuprenn igjen, og jeg gleder meg. Etter en snau måned med fokus på trening, så skal det bli gøy å konkurrere igjen og se hvordan formen har utviklet seg. Forhåpentligvis har jeg kommet nærmere toppformen og har tatt inn på litt på konkurrentene mine. Har ikke gått noen store skirenn på en stund og er veldig spent og nervøs på formen! Treninga har gått fint og formen har kjentes bra, men det blir alltid knyttet en viss spenning til hvordan det vil gå på renn uansett. 

 

Speider etter toppformen!

Forrige uke var en veldig rolig uke, faktisk med tre hviledager og tre intervaller. Prøvde meg med tre hviledager for å få en superkompensasjon og forhåpentligvis strutte av energi utover denne uka. Har følt meg dårlig etter hvilen og vært trøtt og lat på trening og i hverdagen ellers. Har reist hjem for å utnytte hjemmebanefordelen maksimalt, og tjuvtrener en del i løypene som skal brukes til helga. I går (søndag) kjørte jeg et testrenn i løypene som skal brukes til helga, for å få et ørlite overtak på konkurrentene som ikke har fått gjort seg så godt kjent i løypene. Kroppen var litt «dau» og jeg klarte ikke å presse skikkelig. Kjørte en ny intervall i går kveld på mølle, 5*5min i4. Følte meg veldig mye bedre da og hadde mye energi etter økta! 


 

Fine forhold i Nes skianlegg og snart klart for Norgescup!

 

Denne uka blir det fokus på rolige turer, få inn litt hurtighet og eksplosiv styrke og en i4 intervall løp og litt rennforberedende dagen før første renn. Tror og håper at kroppen skal bli lettere og lettere nå og at jeg skal gå mine beste renn for sesongen til helga! Planen er å gå 10km klassisk på lørdag og 15km skøyting på søndag. Føler at jeg har gode muligheter på begge renn og skal krige alt jeg kan for å få mine første Norgescup-poeng!

Kommer tilbake med en utfyllende rapport om skirennene og skitesting neste uke, så følg med!

Søk meg gjerne opp på Strava og Instagram og følg med dere også! 

-Mattis


Tags:

Kommentarer

  •  


  •