Mattis Sjøli | Viktige romjulsrenn

Publisert 02.01.2018 08:55:14 av Ragnhild
Kategorier: Langrenn

Jeg håper at dere som leser dette har hatt en fin jul og at dere koste dere i romjula! I det siste har snøen lavet ned over store deler av Østlandet, og det skal være fine skiforhold i Nordmarka og i de fleste skianlegg rundt omkring. Jeg håper at dere alle fikk til noen fine skiturer, da smaker også maten så mye bedre! Jeg for min del, har hatt en fin julefeiring med familien. Vi har ingen store tradisjoner, utenom på julekvelden og et middagsselskap hos bestemor andre juledag. En like stor tradisjon som selve julefeiringa, er skirenn i jula! I år har disse skirennene blitt ekstra viktig for min del, fordi de er de første skirennene etter at jeg ble frisk og jeg har veldig lyst til at kroppen endelig skal begynne å fungere sånn jeg veit at den kan. 

 

Meg, søstera mi og bestemor på julaften.

 

Jeg gikk ”prøve-NM” på Gåsbu 27.desember, med et relativt sterkt startfelt. 20km fellesstart med skibytte stod på programmet, noe som egentlig passer meg ganske bra. Prøvde å henge meg på teten fra start, men gikk det litt tungt og klassiskdelen var dessverre alt for dårlig, etter skibytte kvikna jeg bra til og følte meg bra hele skøytedelen. Hadde fjortende beste tid på begge rundene av 5km og gikk inn til en 20.plass i mål. Langt unna noe å skryte av, men et steg i riktig retning var det. Godt å se at formen er bedre, når NM bare er noen få dager unna! For spesielt interesserte gikk jeg både klassiskdelen og skøytedelen på OS7-slip, og Salomon sin blå-ski på klassisk og gul på skøyting.

 

 

Jeg prøver også å legge ned en solid jobb på skitesting om dagen. Etter å ha bytta til OS-slip har jeg fått en helt ny skipark og må få kontroll på den. Hadde en bra test av allround klassiskski på WC-stadion på Lillehammer rett før jul, og fikk luka ut en del par som er for dårlig. OS7-slipen var best, både på glid og følelse. Testa ni par klassiskski og både nummer 1 og 2 var OS7. 

 

 

Da gjenstår det bare å ønske dere et godt nyttår og et nytt og godt treningsår!

 

Mattis Sjøli

 

 


Tags:

Kommentarer

  •  


  •