Montane Featherlite – undervurdert?

Publisert 11.05.2010 16:01:18 av Lene Moen
Kategorier: Klær
Da jeg kjøpte min første Montane-ball for 6 år siden var tanken å bruke den på fotballtrening. For meg så føltes det som en sensasjon da jeg brukte den for første gang.


Å gå fra å trene i tunge bomullsgensere og treningsjakker (vi visste ikke bedre) på vinteren til denne lille, lette og ikke minst vindtette anorakken var en åpenbaring.  -Det eneste jeg hadde under var en Devold Active eller Expedition trøye. Jeg var så stolt, følte meg så lett!!


Treningene gikk som en drøm...  Den var perfekt til høy intensitet, stå stille, høy intensitet, stå stille osv… Skulle det begynne å regne/sludde så gjorde det ingenting. Anorakken ble ikke tyngre og den tørket veldig fort. I tillegg var det god bevegelse og den var/er ikke minst slitesterk. 5 treningsøkter i uka førte til at jeg investerte i et par Montane anorakker ekstra, kjekt å ha da de andre var til vask.

Jeg la fotballen på hylla for litt over 2 år siden, men Montane-ballene gikk ikke i samme spor. Nå er den en trofast venn med meg på dagsturer i fjellet. Den tar så å si ikke noe plass i sekken, og skulle det plutselig blåse opp så beskytter den meg mot den sure fjellvinden.
Tags: montaneball, vindjakke, montaneball, featherlite

Kommentarer

  •  


  •