NC #3 Molde Challenge - SEIER!:)

Publisert 15.07.2013 21:56:11 av Carl Fredrik Hagen
Kategorier: Sykkel
Endelig! Endelig satt den! Lørdag syklet jeg årets 3. Norges-Cup-ritt i Molde, som var innlagt i Molde Challenge med et par ekstra sløyfer. Vi syklet totalt ca 76 km. Været var dårlig med 8 grader, vind og regn. Egentlig ikke noe vær jeg liker spesielt godt, men det var bare å ha varm undertrøye og nok varmeolje. Lørdag vil bli husket lenge. Veldig lenge! Før årets sesong satte jeg meg flere mål. Ett av hovedmålene var å vinne et Norges-Cup-ritt. Og på lørdag vant jeg Den følelsen av å vinne et ritt som du har satt deg som mål å vinne i løpet av en sesong, noe du har trent for hele vinteren, lagt ned utallige timer for å klare, den følelsen er utrolig god!!


Full racereport og bilder kan du lese på min hjemmeside HERTags:

Kommentarer

  •  


  •