NM fellesstart – moro så lenge det varte

Publisert 27.06.2011 11:23:50 av Trude Wermskog Stormo
Kategorier: Sykkel
Søndag 26. juni stilte jeg til start i NM fellesstart i Skien sentrum.  Dette var mitt andre landeveisritt, så jeg var mildt sagt spent før start.
Rundløypa på 16,3 km inneholdt det meste: harde kneiker, tøffe utforkjøringer og flate strekk. Ut fra start ble det kjørt hardt i de bratte bakkene opp Snipetorp. Målet mitt var å bite meg fast i hovedfeltet så lenge jeg klarte, og det gikk greit i nesten to runder. Da måtte jeg slippe hovedfeltet på litt over 20 jenter, og vente på gruppen bak. Der satt det også ca. 20 jenter, og vi kjørte rulle for å prøve å unngå å tape for mye til feltet foran. Men da vi kom inn til runding og skulle ut på femte runde, ble vi flagget inn!! Politiet hadde nemlig bestemt at de som kom 3 minutter eller mer bak hovedfeltet skulle tas ut av rittet! Jeg ble vannvittig skuffet. Vi skal ikke ha vært mer enn 3.5 min bak… Hadde vært utrolig gøy om vi i denne gruppen hadde fått mulighet til å kjøre hele distansen, og faktisk få en plassering i NM. Ikke like stas å bli stående med ”Uttatt” på resultatlisten. Men, men, dette var på ingen måte verdens undergang for meg. Det var veldig moro så lenge det varte, og landeveissykling har virkelig gitt mersmak. Neste år skal jeg bite meg fast i hovedfeltet slik at jeg faktisk får en NM-plassering:-)Her er resultatlisten.

Neste helg skal jeg sykle maratonrittet SellaRonda Hero i Nord-Italia. Der venter 50 km og 2400 høydemeter! Det blir tøft, men jeg gleder meg veldig.

Trude
Tags:

Kommentarer

  •  


  •