Ny landeveishelg – Trude

Publisert 11.06.2012 15:05:15 av Trude Wermskog Stormo
Kategorier: Sykkel
I helgen syklet jeg NC landevei i Maridalen og rankingritt bakketempo opp Grefsenkollen. Fellesstarten gikk bra, men bakketempoen ble en skikkelig nedtur.


I helgen var det mye moro å velge mellom for meg som både liker å sykle terreng og landevei. Raumerrittet var én mulighet og landeveisritt i Oslo en annen. Siden jeg skal sykle NM landevei i Bergen om ca to uker og ikke akkurat er veldig dreven i landeveisgamet, falt valget på IK Hero sine to landeveisarrangementer i hovedstaden. Siden Lars Petter syklet Raumerrittet, dro jeg inn til Maridalen alene på lørdagen. 42 jenter stilte til start i seniorklassen. Vi syklet 11 runder i en 8,5 km lang sløyfe. Runden var ganske flat, med unntak av ”Knekkern” i gamle Maridalsvei. Her ble det en aldri så liten pulstopp hver eneste runde. Det regnet kraftig under hele rittet, så det var litt småskummelt i svingene noen ganger. Noen prøvde å støte fra feltet underveis, men alle forsøkene ble raskt hentet inn og feltet lå samlet helt til mål. Opp den lille stigningen mot mål merket jeg at jeg lå ganske langt fremme. Pga dugg, søle og mascara på brilleglassene så jeg ikke så mye, så jeg bare syklet på det jeg klarte. Men, som den nybegynneren jeg er i landeveisspurting glemte jeg helt å gå ned i bukken… Er det mulig! Ja, ja, er ikke sikkert jeg hadde klart å sykle noe fortere selv om jeg hadde gjort det. Ble 13 i spurten og er godt fornøyd med det.

Resultater her.

Strava link her.

Søndag var det klart for rankingritt i form av bakketempo opp Grefsenkollen. Jeg gledet meg egentlig, for å sykle bakker er noe av det morsomste jeg vet. Dessverre merket jeg allerede på oppvarmingen at kroppen ikke var helt på topp etter den lange og kalde fellesstarten dagen før. Den følelsen skulle dessverre vise seg å stemme veldig godt. Det var null power å hente. Klarte ikke å stå og trå en gang, og jeg fikk ikke opp pulsen skikkelig. Må innrømme at jeg ble og er skikkelig misfornøyd med å bli nr 16… Men, men, det gikk jo tross alt bra på lørdag, så det er jeg jo fornøyd med.Resultater her.

Ble forresten fort blid igjen når jeg kom hjem og fant disse lekre Oakley-brillene i en boks med mitt navn på. De matcher sykkelen min perfekt! (hvite med rosa detaljer)Nå er det bare å lade batteriene til NM i Bergen 24. juni, og ikke minst et av sommerens største høydepunkt: Dolomiti superbike den 7.juli (www.dolomitisuperbike.com). Blir spennende å se hvordan dette rittet er i forhold til Sella Ronda Hero som vi syklet i fjor sommer i nesten samme område.

Video fra Dolomiti Superbike i fjor:

17. Südtirol Dolomiti Superbike - the race 110 km from dolomitisuperbike on Vimeo.


Trude
Tags:

Kommentarer

  •  


  •