Oppdatering fra NM- Oppskriften

Publisert 15.01.2009 15:45:46 av Trond Holth
Kategorier: Langrenn


Nå har jeg vært på Gjøvik siden tirsdag. Tiden her oppe har for det meste gått i prepping og testing av ski. Jørgen, Jens Arne og Anders har vært skikkelig på hugget disse dagene og de har forberedt seg meget godt. Det har vært en helt annen stemning her oppe disse dagene enn det var under sesongåpningen på Beitostølen.

Etter Jens Arnes suksess på Lygna for et par uker siden var det stor optimisme i leiren angående dagens 15 km klassisk. Dette var jo rennet gutta måtte gå fort i for å kvalifisere seg til VM.

På onsdag kveld sto Jan Erik og jeg i bua og preppa ski til klokka ble 21.30, mens Amund Hansen som er vår eminente testpilot gikk som en gærning ute i løypene. Vi kom oss tilbake til hotellet ca klokka 22. Veldig behagelig kontra andre renn hvor vi stort sett ikke er i seng før tidlig neste morgen.

I dag stod vi opp klokka 06.30 og var på stadion en time senere. Testskiene var ferdig smurt klokka 09.00. Vi hadde flere forskjellige varianter av feste som vi testet. Både rene tørrvoksblandinger og klister med dekning.

Etter hvert kom Amund inn med svaret- det var ikke store forskjeller verken på glid eller feste.

Anders endte opp med grunnklister- Swix KR 20 med Magnar 2 og Magnar 3 i en blanding på toppen.

Jens Arne gikk med Swix VG 35 grunnvoks med Magnar 2 og 3 på toppen.

Begge hadde OS Alfa 11-0 fluorpulver i glidsonene.

Lurer du på hvordan du legger pulver kan du klikke her

Skiene fungerte bra!

I morgen er det sprint og da er det bare én løper å smøre skiene til- Jens Arne. Blir nok en litt tidligere kveld i dag og sannsynligvis også tid til en bitte liten feiring!

Jeg kommer tilbake med flere oppdateringer etter hvert!

-Trond

Tags:

Kommentarer

  •  


  •