Oppkjøring til Vasaloppet- Kjetil H. Dammen

Publisert 29.02.2016 12:59:10 av Kjetil Dammen
Kategorier: Langrenn
Etter en hard periode med 4 renn på 4 helger har vi hatt en pause fra SkiClassics. Neste renn er Vasalopet neste helg. Tida imellom har blitt brukt til trening. Etter hjemkomsten fra mellom Europa måtte jeg ta noen rolige dager da kroppen var nedkjørt og halsen litt rusten. Men heldigvis skal jeg ikke synge så, bortsett fra i dusjen, og mot forrige helg var den bra og jeg kunne trene normalt. 

Fra mandag har teamet vært på Sjusjøen på vår tradisjonelle Vasaloppsamling. Uka har vært strålende med godt vær, perfekte ski forhold, og nypreppa spor. Vi har hatt to hardøkter i staking, en langtur på 4 timer, en styrkeøkt i Håkons hall, og ellers mengde. Hele samlinga avslutta vi i dag med å gå Søre Ål runden, 40km. Det ble en bra gjennomkjøring. Hardt renn, formen kjentes bra, arma ble slitne, men nå skal det også hviles.


Vi har trent godt, men ikke pusha limiten for langt heller. Tanken er at det har gått veldig bra i vinter, og vi har ikke sett nytteverdien av å snu hver eneste stein i håp, og forsøk på å løfte oss flere hakk. Da er faren for å bikke over stor, så vi håper heller på at vi klarer å tune inn en god formtopp til neste søndag. Får å se treninga kan man se her http://www.movescount.com/nb/moves/move95019985.


Nå handler det om å være hjemme å samle overskudd frem til avreise på torsdag. Det blir antageligvis en hviledag, eller en rolig luftetur på mandag, en kort langtur på tirsdag, en hardøkt løping på mølla på onsdag, og testing av ski på fredag og lørdag, får det hele toppes med 90 harde km på søndag. Vinterens høydepunkt!
Værmeldingene fordrer i hvert fall for strålende vintervær og gode forhold hvis det holder seg.


Dammen
Team LeaseplanGo  


Tags: dammen, vasaloppet, skiclassics, teamleaseplango

Kommentarer

  •  


  •