Påskeferie på Mallorca 2012

Publisert 11.04.2012 16:30:00 av Trude Wermskog Stormo
Kategorier: Sykkel
Mallorca viste seg nok en gang å være det perfekte stedet å være i påsken.  Vi har tilbrakt mange timer på sykkelsetet, fått masse tid på terskel og ikke minst hatt en haug med kaffe- og colastopp i sjarmerende småbyer.


Fredag 30. mars dro Lars Petter og jeg dro til Mallorca sammen med Håkon Austad og Silje Ledsaak. LP og jeg sjekket inn på Hotel El Cid på Playa de Palma. Jeg hadde med meg min splitter nye Everest Stelvio og kunne knapt vente med å få testet den. Lørdag dro LP og jeg på en rolig tur alene opp Coll de Soller, over til Deia, Valldemossa og hjem til hotellet. Det var godt over 20 grader i skyggen, så det var en herlig start på resten av oppholdet. Kort oppsummert syklet vi disse dagene mange langturer med innlagte drag, spesielt i bakkene, men noen flatedrag ble det også. Jeg har fått fullstendig dilla på å prøve å sette bestetid for damer på diverse Strava-segmenter (se Strava.com), så jeg har virkelig fått presset meg opp både Coll de Soller, Cura, ”Militærbakken” ut av Palma og flere andre ”kneiker”. Veldig morsomt og motiverende!

Vi syklet masse sammen med Håkon og Silje, og bedre matching enn de to råskinnene skal både LP og jeg lete lenge etter! Silje Stensrud kom også ned noen dager etter oss og var med på turene. Det var også et vennepar av Håkon og Silje fra Stavanger. Den evigunge superkvinnen, Gunn Hilleren, ble med på noen turer, og Rune Jogert og hans kompis Joakim var også med på noen veldig fine turer. Vi har med andre ord syklet mange sammen, og det er jo nettopp det som er noe av det morsomste og beste med å trene sykkel. Det er supersosialt! :-)

Min nye sykkel svarte virkelig til forventningene – den gikk nesten av seg selv opp bakkene ;-);-)

Her er noen blinkskudd fra ti fantastiske dager på Mallorca: 

 

  

 

 

 

 

 

 

 Trude

Tags:

Kommentarer

  •  


  •