Rapport fra Val Senales- Kjetil Dammen

Publisert 21.10.2013 09:02:46 av Kjetil Dammen
Kategorier: Langrenn
Her kommer en liten rapport fra samlinga jeg er på med Team Leaseplan Go i Val Senales. Vi er her nede med både allround og langløps laget med unntak av Alsgaard og Callesen. Kom ned hit forrige tirsdag, og skal være her til 28. oktober. Været har så langt vært strålende, med litt vind de første dagene, og silkeføre på breen, blå xtra og vr45.


Etter en tung periode i slutten av september/begynnelsen av oktober der kroppen var nedkjørt og lysten til å trene var borte, hadde jeg en uke med tilnærmet normal trening før avreise Italia. Jeg var derfor spent på hvordan jeg ville reagere på høyden og all treninga. Etter noen dager med rolig dasse-gåing på breen har det heldigvis løsnet, og det er deilig å trene. De siste to dagene har det blitt over 3 timer på første økta på breen. Vi har også hatt en intervall terskel på rulleski opp bratte italienske fjellsider, og pigget nesten 1300 høydemeter fra bunn av dalen og opp til hotellet. Da fikk jeg en klar bekreftelse på at jeg må stake mer skal jeg klare å henge med, og sette mitt preg på Swix SkiClassics renna til vinteren. Men den jobben gleder jeg meg til å ta fatt på, og det er heldigvis litt tid igjen før januar.
Så får vi håpe at de fine forholdene holder seg den kommende uka også. Da skal det gjennomføres 2 hardøkter til, styrke, løping og selvfølgelig en daglig ski økt på breen.       -Kjetil DammenTags: langløp, teamleaseplango, swix, høydetrening, valsenales,

Kommentarer

  •  


  •