Rett til Værs! 2011

Publisert 08.06.2011 07:38:25 av Carl Fredrik Hagen
Kategorier: Løpesko
Tirsdag kveld var det klart for det første av i alt fem løp i Maridalsalpenes Motbakkekarusell, Rett til Værs!. Dette er et intimt arrangement med maks 100 deltakere og går første tirsdag i måneden fra juni til oktober.


Starten gikk fra Mobekken innerst i Maridalen. Jeg var litt spent på hvordan beina ville fungere iom at jeg bare noen timer i forveien hadde syklet gjennom Raumerrittraseen. Varmet godt opp og møtte også mange gode løpere som Eirik Gramstad og Martin Kjäll-Ohlson fra Vidar, Stian Remseth Andresen og Anders Mølmen Høst. Målgang var på toppen av Mellomkollen, 537 moh, og Oslos 6. høyeste topp.

Startfarten var relativt høy, men hadde ingen problemer med å holde tempoet. Løp kontrollert uten noen antydning til syre den første kilometeren. Løypen gikk først på grusvei som sakte men sikkert ble brattere og brattere, før vi kom inn på blåsti. Etter kraftig regnvær tidligere på dagen var stien veldig våt med gjørmehull, vanndammer, bekker og sleipe steiner. Dette gjorde de ca 350 høydemeterne til toppen ekstra krevende. Etter noen hundre meter på stien la jeg meg i front og økte tempoet litt. Fikk raskt en noe overraskende luke på de andre. Klarte å presse bra på, selv om det ble en hard kamp mot syra. Etterhvert nærmet Stian seg veldig, tok meg igjen og fikk en luke. Han løp veldig sterkt på slutten og vant. Jeg kom inn på en 2. plass, 25 sek bak. Var godt fornøyd med løpet og fikk en veldig bra økt! Gleder meg allerde til neste løp som er Fagervann Opp 5. juli.

Resultater finner du her

Takk til arrangøren, Sognsvann Rundt Medsols, for et flott arrangement med bl.a. kald saft på toppen!


Foto: Lasse Wilhelmsen, http://sognsvannrundtmedsols.no 
Tags:

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Svein A Sølvberg, 08.06.2011 12:07:46
Flott gjort Carl Fredrik. Virker som om du går mot en knallsesong i år. Gleder meg til å se hva du kan oppnå i 2011. Mvh Svein