Samling i Frankrike

Publisert 14.02.2013 23:34:37 av Carl Fredrik Hagen
Kategorier: Sykkel
Har nettopp kommet hjem fra en 16-dagers samling i Mandelieu, rett sør for Nice. Det har vært en meget bra samling med mye mengde, men også noen skikkelige hardøkter.


Jeg var heldig å fikk bo i leilighet sammen med Lørenskog-syklistene Kristian Østlie og Espen Helgesen, som bor der nede en lengre periode. Iom at jeg dro ned alene, var det veldig fint å kunne ha noen å sosialisere seg med før og etter øktene;)

Alle turene syklet jeg alene, da de andre syklet terreng. Jeg ble godt i kjent i området. Fantastiske muligheter. Mye fine veier, koselige landsbyer, vennlige bilister og bra vær. Hadde faktisk knallvær alle dager bortsett fra nest siste dag. Da var det regn og 4 grader. Det betydde null sykkel og heller løpetur;)

Totalt ble det over 1700 km og 62 timer på sykkelen i løpet av 14 sykkeldager. I tillegg var jeg bevisst på å trene core og en lett løpetur. Alle øktene ligger ute på Stravaprofilen min!

Med så mye trening er det utrolig viktig med riktig og god restitusjon, både hvile og kosthold. Gjorde minst mulig mellom øktene. Da blir det surfing på nettet, soving og litt skolelesing. Når det gjelder mat, så er jeg veldig glad i å bruke High5 sine produkter under øktene, samt rett etterpå. Barene er kjempefine på langturer. Gir god energi som varer.  Recoverydrikken til High5 synes jeg er kjempebra. Blandes ut i melk eller vann. Smaker godt, og gir påfyll både av proteiner og karbohydrater raskt. Anbefales!

Her er noen stemingsbilder fra  samlingen. Jeg lar bildene tale for seg selv;)  
  


                                                                  
        
           

           


            


                               


Nå har jeg kommet meg til vakre Norefjell og skal gå Norefjellrennet på lørdag. Så blir det VM i vintertriathlon neste helg i Italia. Deretter en kort periode hjemme, før det mest sannsynlig blir samling på Mallorca i mars.


Carl Fredrik

Tags:

Kommentarer

  •  


  •