Samling på Mallorca - Kjetil H. Dammen

Publisert 01.06.2015 09:01:51 av Kjetil Dammen
Kategorier: Generell, Langrenn, Løpesko
Forrige uke rømte jeg og resten av teamet fra regn og 8 grader her hjemme til stor sol og 30 grader på Mallis. Der er det gode treningsforhold for rulleski, sykkel, løp og svømming. Mange små og gode veier som ikke er for trafikkerte, og varm myk asfalt som er bra med tanke på å redusere skaderisikoen for håndledd, albuer og skuldre ved oppstart av rulleskitrening.


Vi bodde i en sweet penthouseleilighet omtrent på beachen i Alcudia, rett ved starten for halvironman Mallorca hvor flere Oslo Sportslager utøvere gjorde det svært bra dagen før vi kom ned. Det skulle derfor være mulig å få til god triatlon trening ved siden av all staketreninga.

Mesteparten av treninga vi gjorde kan sees på http://www.movescount.com/nb/moves/move62609023. I tillegg til staketurer og rulleski intervall fikk jeg en god motbakkeintervall som svarte skikkelig bra. Var også 3 ganger i vannet og testa våtdrakta. Er fornøyd med at jeg på siste turen klarte 4km på 1.08 timer, selv om det ble så mye saltvann at magen har vært løs de siste to dagene. Sykkelbeina fikk også testa seg på en 154km lang tur i fjellene, blant annet innom den populære Sa Colabra. Ble utrolig sliten i beina og ryggen siste 40km, men følte meg bedre i bakkene enn i lett og flatt terreng, så kanskje det er bra det er mange høydemeter i Swissman. 

Men erfaringer fra Mallis tilsier at jeg har mer å hente på sykkel, og at jeg må teste ut løpeformen på lenge distanser. Det lille jeg løp på samlinga føltes bra, men resulterte også i vannblemmer på tærne som gjorde det umulig å gå med sko de siste dagene.
Med omtrent en måned til start i Sveits har jeg ikke mer enn tida og veien. Den skal benyttes bra! 

Kjetil Hagtvedt Dammen
Team LeaseplanGO 


Tags:

Kommentarer

  •  


  •