Sammendrag: Godset - Haugesund 26/6-11

Publisert 27.06.2011 17:09:22 av Kenneth Larsen
Kategorier: Fotball
Jeg dro innover til Drammen ved 13- tiden, feiret bursdagen til onkelen min, før turen gikk videre til Marienlyst Stadion. Der møttes to gode hjemmelag, men denne gangen var det Godset som dro fordel av hjemmebane. Etter tre strake tap mot henholdsvis Molde, LSK og Start, var Godset avhengige av seier for å holde følge i toppen av Tippeligaen. Kampen åpnet friskt, og selvom Godset hadde ballen i stort sett hele kampen, forsvarte Haugesund seg godt, og de gangene de fikk muligheten til å nærme seg hjemmelagets mål, ble sjansene store.

                                         


Sjansene ble så store at det faktisk var Haugesund som tok ledelsen allerede etter 9 minutters spill. Og hvem andre enn eks. Godset-spiller, Thomas Sørum, scoret målet. Faktisk var Sørum nære på å legge på til 2-0 før Godset våknet skikkelig, men en god Adam Larsen sto i veien. Derifra og ut var det kun et lag det dreide seg om.
                                                                                                    
Thomas Sørum feirer sin 1-0 scoring med lagkamerater.


Rett før pause, etter et massivt Godset-press, fikk hjemmelaget straffe, og en kjempesjanse til å komme tilbake i kampen. Lars Christopher Vilsvik bommet derimot på straffesparket og Haugesund gikk noe ufortjent til pause med en 1-0 ledelse.Her misbruker Vilsvik sjansen fra krittmerket.

Det skulle imidlertid bare ta 7 minutter av andre omgang før nevnte Vilsvik gjorde det godt igjen. Storflor slo en corner inn fra venstre, og Vilsvik fikk på et noe heldig vis pirket ballen inn via stolpen. Deretter fortsatte Godset et voldsomt trykk, men scoringene lot vente på seg, helt fram til det 88. minutt. Storflor med frispark denne gangen, fant Vilsvik på bakre stolpe, han fant Glenn Andersen som utagbart "dunket" ballen opp i nettaket.


Målscorere: Glenn Andersen og Lars Christopher Vilsvik.

På overtid ble Ola Kamara revet ned i straffefeltet for andre gang for kvelden, denne gangen tok han straffen selv, keeper Per Morten Kristiansen valgte riktig side, men Kamara sin straffe var for godt plassert til at Haugesunds sisteskanse klarte å redde sin andre straffe for kvelden.


Kamara punkterer kampen med sin 3-1 scoring.

Ikke for å være stor i kjeften på noen som helst måte, men før kampen kom jeg med følgende utsagn: "Jeg tipper Godset vinner 3-1, og Sørum scorer for Haugesund". Sånne dager burde man kanskje satse litt penger?! Siden Godset vant 3-1 og Sørum scoret. Forresten hadde jeg også alle Godsets målscorere på laget mitt på VG-manager. Se mitt VG-lag her:


                                                                                                                  Kenneth Larsen

Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!

Tags: godset, haugesund, fotball, tippeligaen

Kommentarer

  •  


  •