Sammendrag: LSK - Godset 19/6-11

Publisert 20.06.2011 08:43:37 av Kenneth Larsen
Kategorier: Fotball
Før gårsdagens kamp var LSK det eneste laget Strømsgodset ikke har tatt bortepoeng fra siden opprykket til Tippeligaen i 2006, og slik er det fortsatt. For selv om Strømsgodset sto for banespillet, var det LSK og en effektiv Anthony Ujah som scoret målene. Det betyr at det fortsatt er liv i Strømsgodsets bortespøkelse som svever over Åråsen Stadion.

                                 


Kampen startet som så mange Godsetkamper før på Åråsen, med en tidlig LSK-scoring. Etter kun 3 minutter var dagens store spiller, Anthony Ujah, på rett sted til rett tid. Det var heller ikke mye å utsette på innlegget fra Stian Ringstad.
Etter dette styrer "Godset" kampen, og skaper de største farlighetene, uten at det fører til nettkjenning.Ujah`s 1-0 scoring.

Ronny Deila måtte gjøre grep to minutter før pause, da en strekkskadet Jo Inge Berget haltet av banen. Inn kom Fredrik Nordkvelle.
Andre omgang startet som den første, et Godsetlag som ikke helt skjønner at kampen er i gang igjen, blir vitne til at Ujah scorer sitt andre mål for dagen. Dette kun 20 sekunder etter at dommer Edvartsen satte igang andre omgang.

3-0 rekker det også å bli før Strømsgodset får sitt første av to trøstemål, og for et trøstemål. Muhamed Keita "skrur`n som Beckham" opp i lengste hjørnet, bak en sjanseløs Magnusson. Deretter setter Ujah inn sitt fjerde for dagen og trettende for sesongen, og nå er det vel kun et tidsspørsmål før vi finner LSK`s stjernespiss i en annen liga. Jeg tviler sterkt på at vi får se ham i returkampen på Marienlyst seinere i år. Alfred Sankoh kom inn halvveis i andre omgang og pyntet på resultatet på overtid, så sluttresultatet ble 4-2.


                                                                                                


Nordkvelle på benken:
For andre kamp på rad får Fredrik Nordkvelle kun en omgang å vise seg frem på. Det nærmer seg sommerens overgangsvindu, og er dette et tegn på at Nordkvelle er på vei vekk? I hvertfall sitter jeg med en følelse av det. Porsgrunn-guttens kontrakt går ut etter sesongen, og han kan fritt gå i samtaler med en eventuell ny arbeidsgiver fra 1. juli. Mitt tips er at "Godsetyndlingen" reiser allerede i sommer.

                          
                           Fredrik Nordkvelle i aksjon mot Sogndal tidligere i år.


                                                                                    Kenneth Larsen

Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!

Tags: fotball, tippeligaen, godset, lsk

Kommentarer

  •  


  •