Seier i Montebellotrippelen – Trude

Publisert 20.02.2012 09:48:06 av Trude Wermskog Stormo
Kategorier: Langrenn
Lørdag gikk jeg Montebellorennet i Sande og sikret meg seieren i Montebellotrippelen.Inn i første bakken. Bildet lånt av arrangøren.

I fjor gjennomførte jeg Montebellorittet i mai og Montebelloløpet i september. Lørdagens skirenn var avslutningen på Montebellotrippelen 2011 og samtidig  starten på Montebellotrippelen 2012.

Etter en uke med kraftig forkjølelse og ingen trening var jeg mildt sagt spent på hvordan kroppen skulle reagere, men jeg kunne bare ikke la trippelseieren og dette fine rennet gå fra meg… Rennet gikk i en kjempefin løype på 26 km i et kupert skogsterreng. Plussgrader, tåke, noe vind og høydeforskjeller i løypa gjorde at det ikke var selvsagt hvilke ski og smøring jeg skulle velge, men valget falt på rubb-ski. Det viste seg å være et godt valg. Jeg hadde spikerfeste, men litt dårlig gli på de høyeste partiene av løypa. På grunn av en veldig tett nese kjente jeg at jeg ikke klarte å gi absolutt alt, men jeg er veldig fornøyd allikevel. Jeg gikk inn på tiden 1:44, og det holdt til andreplass i klassen og seier i Montebellotrippelen 2011.

Lars Petter vant trippelen for herrer og Jarle kom på andreplass.  Bra innsats av familien og teamet:-)

Arrangørens hjemmeside med resultater og bilder finnes her.

 
Etter målgang og pallen i Montebellotrippelen 2011. Bildet lånt av arrangøren.

Trude

Tags:

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av trude, 20.02.2012 15:44:11
Bare å stå på!:) Den kommer!:)

Skrevet av Kristine, 20.02.2012 14:55:19
Hei, ja det er meg:) dårlig m skigåing nå, plutselig regnet alt bort... Så har hevet meg på joggebølgen istedet! :) har et stykke igjen til superform da!

Skrevet av trude, 20.02.2012 14:06:48
Kristine Kaasin!?:) Så koselig og moro at du er innom og leser her:) Håper alt står bra til! Skal prøve å blogge litt mer fremover:) Hvordan er været i Lillesand om dagen? Blir det noe skigåing? Klem fra Trude

Skrevet av Kristine, 20.02.2012 13:47:51
Hei! Du er jammen sprek, Trude! :) moro å lese bloggen! Du må gjerne skrive mer om hverdagstreningen din, det er topp motivasjon! Grattis m seieren i trippelen! Klem fra Kristine (for tiden bosatt i Lillesand, men er av og til hjemom på Tranby;))