Seier i NorefjellTrippelen 2014

Publisert 15.09.2014 09:00:24 av Lars Petter Stormo
Kategorier: Løpesko
Lørdag var det klart for siste del av årets NorefjellTrippel. Etter skirennet i februar og rittet i august hadde jeg en god ledelse i sammendraget, men løpeformen var svært usikkert siden det etter Norseman viste seg at bruddet jeg fikk i foten i juni ikke hadde grodd ferdig.


Trude og jeg kom opp til Norefjell fredag ettermiddag og sjekket inn på Norefjell Quality Spa & Resort sammen med Hilde Hoff og Charlotte Knudsen. Lørdag våknet vi opp til strålende sol og knallblå himmel. Det var fantastisk fint på fjellet og alt lå til rette for en rå fjelltur t/r Høgevarde (under fjorårets løp så vi ikke mye til den fine utsikten i tåka).   
Løpet kan kort oppsummeres med at det gikk tungt opp alle motbakkene i starten opp til Steinmannen. Derfra gikk det bedre og jeg klarte å øke tempoet og hentet et par plasser. Etter en vond siste del ned utforbakkene på slutten kom jeg inn på 3. plass i løpet. Jeg kjente godt at det har blitt minimalt med løping de siste månedene og at formen ikke var kjempebra, men jeg var veldig fornøyd og lettet med at foten tålte turen bra og ikke ble vond. Trude løp bra og kom også inn på 3. plass i kvinneklassen.Vi løp begge med terrengskoene Inov-8 X-Talon 212 som er en helt rå sko til slike løp! (skolissene teiper vi med sportsteip for at de ikke skal løsne underveis)
 
Norefjellmarsjen er et veldig fint løp og et skikkelig fjelløp i rå omgivelser! Med det været vi fikk i år er det rett og slett en fantastisk fin tur! Dette må flere bli med på! Takk til arrangøren for en fin fjelltur og et bra arrangement! I tillegg til et fint løp hadde vi også en veldig bra helg på fjellet i hyggelig selskap! 
 
I NorefjellTrippelen gikk jeg av med seieren sammenlagt mens Trude ble nr. 3. Vi satser på å komme tilbake neste år for tre fine helger på fjellet med tre bra arrangementer! 
 
Resultater.
 
Lars Petter

Tags: norefjellmarsjen, n3, norefjelltrippelen

Kommentarer

  •  


  •