Sesongstart - Kjetil H. Dammen

Publisert 26.11.2015 14:14:05 av Kjetil Dammen
Kategorier: Langrenn, Generell
Søndag reiser teamet til Italia og Livigno for årets start i Visma SkiClassics, La Sgambeda. Rennet var med i cupen for første gang i fjorårets sesong, da var jeg fremdeles i opptrening etter en rulleskiulykke, så for min egen del blir det første gang jeg går dette rennet. 42km i +/- 2000meters høyde blir en tøff og spennende start. Noen pekepinner på hvem som blir sterke har vi allerede sett under åpninga på Beitostølen for litt over en uke siden, men det som er sikkert er at nivået ser ut til å være høyere enn noen gang, og at vinneren kommer til å gå på blanke ski, old news vil mange si.


 

 

For min egendel har høsten vært tung og seig. Jeg har ikke fått det til å stemme, og er derfor spent og litt nervøs før starten. Men det skal bli artig å gå skirenn igjen og konkurrere, og jeg kommer til å gå til syra tar meg, og deretter enda mer.

I team LeaseplanGo drar vi nedover allerede i helga for å forberede oss på høyden og få testa nye ski. Vinteren her hjemme lar vente på seg, og det har hittil blitt få skidager, men det skal ikke bety all verden. I Oslo har, og er det, fremdeles gode forhold for barmark. For den ivrige mosjonisten er det bare å holde trøkket oppe på treninga og løpe med staver i skogen. Barmark treninga nå og frem mot jul får man godt betalt for i form av god form senere i vinter. Følg med på værmeldinga når det kan være mulig å få lufta rulleskia. At det er vått er ingen hindring, men pass på kuldegradene og frost. Har man tenkt til å gå noen turrenn til vinteren, og kanskje prøve seg på blanke ski er det viktig å fortsette å fokusere på staking når snøen forhåpentligvis kommer.

Så får vi alle som liker vinter og langrenn ønske oss litt snø, og håpe ønskene blir oppfylt litt før jul


Kjetil H. Dammen
Team LeaseplanGo


Tags:

Kommentarer

  •  


  •