Sesongstart på Darbu

Publisert 02.05.2011 10:01:50 av Trude Wermskog Stormo
Kategorier: Sykkel
Endelig er sesongen i gang! Lørdag 30. april tok Lars Petter og jeg turen til Darbu hvor Fiskum IL arrangerte det første rittet i årets Scott cup. Etter mange uker på landeveissykkelen var det litt uvant å sette seg på terrengsykkelen, men samtidig veldig moro!


Fiskum IL har laget en morsom og teknisk utfordrende løype, og hele 200 våryre terrengsyklister stilte til start. Det var mange kjente fjes å se, og det er alltid hyggelig å møte igjen sykkelvenner på våren.  Seks jenter fullførte rittet og jeg tok tredjeplassen. Godt å komme i gang, men jeg kjenner at det er lenge siden jeg har konkurrert, og at jeg trenger å få litt mer fart i kroppen. Neste ritt blir Å i Heiane 14. mai. Jeg gleder meg!

Lars Petter fikk en punktering relativt tidlig. Han la i ny slange men fikk desverre ikke i nok luft og måtte bryte.

Resultater finner du her.
 

Søndag 1. mai sto langtur på planen. Lars Petter, Jarle og jeg startet turen i Solbergelva og satte kursen mot Lier, hvor vi møtte vi Håkon Austad, Silje Ledsaak og Bjørn Tore Wik. Sammen satte vi kursen mot Asker hvor vi møtte Erik Alexander Nordby og Kurt Asle Arvesen. Stor stas å få sykle med en ekte proff! Vi syklet ut fjorden og i Sætre var det tid for litt kaffe og is:-). Deretter trillet vi videre mot Klokkarstua og inn fjorden mot Drammen.  En fin tur, med godt selskap! 3.5 timer ble notert i treningsdagboka.

 

Trude


Tags:

Kommentarer

  •  


  •